Zoek woning
Image default
Bedrijven

Drie redenen om te kiezen voor Schipper Ede

Drie redenen om te kiezen voor Schipper Ede

Schipper Ede is een specialist op het gebied van schuifpuien en kozijnen sinds 1959. Aangezien schuifpuien momenteel erg populair zijn is het erg handig om te weten waar je hiervoor terecht kunt. In deze blog wordt het bedrijf Schipper Ede behandeld. In deze blog worden drie redenen behandeld waarom Schipper Ede een bedrijf is waar je met een gerust hard terecht kunt. Hopelijk worden de volgende vragen beantwoord. Wat voor soort bedrijf is Schipper Ede? Wat voor kwaliteit leveren ze? Hoeveel ervaring heeft Schipper Ede? Wat zeggen eerdere klanten over Schipper Ede?

De producten van Schipper Ede

De eerste reden om in zee te kunnen gaan met Schipper Ede is dat ze erg veel verschillende producten kunnen leveren en installeren. Denk aan aluminium schuifpuien, kozijnen, schuiframen, deuren, etc. Het grote voordeel hieraan is dat je in één keer verschillende projecten kunt laten afwerken door hetzelfde bedrijf.

Bekijk eerdere projecten op de website

Een ander groot voordeel dat Schipper Ede biedt is dat je hun eerdere projecten kunt bekijken op hun website. Hierdoor kunnen twee conclusies getrokken worden. Ten eerste is het goed te zien dat ze erg veel ervaring hebben. Zo hebben ze al heel erg veel projecten succesvol afgehandeld. Daarnaast is goed te zien dat ze hun werk erg goed doen. Zo kan iedereen hier zelf over oordelen, maar de projecten zien er allemaal erg goed uit. Op basis van deze eerdere projecten kan ook inspiratie voor uw eigen huis ontleend worden.

Wat zeggen klanten die u voor gingen over Schipper Ede

Een goede graadmeter om te kijken of Schipper Ede goed werk levert is om te kijken naar klantenbeoordelingen. Op de website van Schipper Ede staan 47 beoordelingen. Het gemiddelde cijfer dat hier uitkomt is een 9,3! Dit laat natuurlijk zien wat voor een positieve indruk Schipper Ede achter heeft gelaten op basis van hun eerdere werk. De klantenbeoordelingen worden vaak ondersteund door een stukje tekst. Hier wordt uitgelegd wat ze zo goed deden of wat zij als minpunten ervaarden. Een citaat uit een van de beoordelingen over Schipper Ede. “Wat een super en betrouwbaar bedrijf.“