Zoek woning
Image default
Beurzen en evenementen

VITALIK BUTERIN: IK GA WEG BIJ ETHEREUM ALS CRYPTOWERELD NIET SERIEUS WORD

Vitalik Buterin, de ontwikkelaar en programmeur achter Ethereum heeft aangegeven ontevreden te zijn met de traders binnen de cryptocurrency wereld. Hij dreigt met vertrek als de community achter cryptocurrency niet snel zal veranderen. Via Twitter publiceerde Vitalik dit bericht, hij gaf aan te vertrekken als het de community niet snel veranderd. Nadat Vitalik dit bericht publiceerde was dat direct terug te zien in de ETH koers.

Serieus worden als het gaat om Ethereum (ETHER) en cryptocurrency.

De 23 jarige programmeur en hoofdontwikkelaar achter Ethereum vertelde wat de gemeenschap en community volwassener moet worden, cryptocurrency trading gaat niet over Lambo’s kopen. Het gaat om de mogelijkheid dat ze de hele wereld kunnen veranderen als het gaat om transacties doen met grote geldbedragen, het gaat dus niet om geld verdienen of iets wat daarop lijkt, vertelt Vitalik op Twitter.

Geen flauwe grapjes meer

Er wordt teveel moeite en energie in het ontwikkelen van Ethereum gestopt, om alleen deze flauwe grapjes op het internet te vinden vertelt Vitalik.

Ethereum koers en markt explodeert in december 2017.

De vraag naar cryptocurrency  is enorm, dat was zeker te merken in de afgelopen weken. Bitcoin en munten als Ethereum hebben vrijspel, de ontwikkelingen achter Ethereum zijn interessant. Alleen Ethereum al is met 7900% gestegen. De munt maakt het mogelijk om ook andere ICO’s te ontwikkelen (initial coins offerings). Je kunt het zien als een digitale beurs en crowdfund om het project te starten.

Vitalik vertelt over twijfels achter koers

Vitalik geeft toe dat hij vindt dat de koersen niet heel realistisch zijn, hij twitterde dat eerder op Twitter en gaf aan dat het vreemd is dat de cryptocurrency met ruim 500 miljard dollar is gestegen. Vitalik vindt dit heel vreemd.