Zoek woning
Image default
Beurzen en evenementen

Grafisch ontwerp voor beursreclame en signing

Hoe maak je indruk?

Beurzen en evenementen vormen altijd weer een aanleiding om groots uit te pakken. Door op te vallen bij je bezoeker kun je ervoor zorgen dat ze jou gaan onthouden en , uiteindelijk, zaken met je gaan doen. Maar wat voor beurzen geldt, geldt ook voor winkels en bedrijven. Goed opvallen is altijd een kunst. Maar hoe val je goed op? Met de juiste grafische designs natuurlijk. Doordacht, helder en in lijn met je huisstijl!

Gebruik de grafische vormgevers van Crossmedia House om geweldige ontwerpen te laten maken voor een beurs, je zakelijke huisstijl of voor buitenreclame. We geven hieronder enkele voorbeelden van reclame waarbij zichtbaarheid vooral het belangrijkste is.

Bedrukte beurswanden

Misschien wel de meeste voorkomende presentatie op beruzen zijn beurswanden. Ze zijn handig op te zetten, vaak groot van formaat zodat ze lekker opvallen en in z’n geheel te bedrukken in full color! Met ons professionele beurswanden laat je gegarandeerd een goede indruk achter op de beurs. Wil je bezoekers bereiken op de meest eenvoudig manier? Dan zijn bedrukte beurswanden een goede keus!

LED of Neon lichtbak reclame

Lichtreclame is natuurlijk een onmisbare vorm van reclame. Al sinds het licht is uitgevonden is lichtreclame de meest gebruikte vorm van winkel reclame in steden geworden. Tegenwoordig zijn er tal van mogelijkheden en met de slimste en nieuwste technieken is niets meer onmogelijk. Tegenwoordig speelt natuurlijk ook de duurzaamheid een belangrijke rol. Daarom worden nieuwe reclame lichtbakken bijna standaard voorzien van LED verlichting. LED is enorm verbeterd door de jaren en is daarom een logische opvolger van de conventionele TL verlichting en spaarlamp. Toch blijft een niche ondernemers en bedrijven een grote liefde hebben voor Neon verlichting. Er zijn nog enkele specialisten in Nederland die dit kunnen leveren en het is altijd weer prachtig om te zien hoe neon toch een bepaalde allure heeft wat LED (nog) niet heeft.

Instore winkel reclame

Buiten opvallen is 1 ding, maar binnen in je winkel is een 2e. Hier moet over nagedacht worden. Hoe lopen mensen door de winkel, wat wil je dat opvalt en wat juist wat minder. Hoe trek je de aandacht van je klant naar je aanbiedingen, je nieuwe collectie of je nieuwe product? Een goed signing bedrijf denkt met je mee en zorgt voor oplossingen op maat. Een steeds meer opkomende trend is indoor neon verlichting.

Voor bedrijven: reclame zuilen en gevelletters

Voor bedrijven zijn gevelletters een zeer chique manier van het presenteren van hun bedrijfsnaam. Een unieke uitstraling van hotel, restaurant of bedrijf. Hierbij zijn verschillende diktes en montage mogelijkheden voor elke toepassing naar wens mogelijk. Erg mooi zijn RVS gevelletters , deze bieden een subtiel, maar toch exclusieve uitstraling van een bedrijfspand. Altijd goed zichtbaar zijn kan door gevelletters te verlichten met LED, zodat ook ’s avonds alles goed zichtbaar blijft. Reclame zuilen worden ook vaak onderschat. Want hoe vervelend is het als je maar blijft rondrijden op een industrieterrein en het bedrijf niet kunt vinden. Een (verlichte) reclamezuil voorkomt dit. Niet alleen professioneel, maar ook klantvriendelijk!

Goed drukwerk tegen een scherpe prijs

Ook voor print media zoals visitekaartjes, flyers en brochures zit je goed bij de specialisten van Crossmedia House. Dankzij een sterk partnernetwerk van leveranciers kunnen wij altijd concurrerende tarieven hanteren voor allerlei soorten digitale en offset drukwerk. Vraag gratis een offerte op voor jou promotiemateriaal en laat ons je verrasen met de beste prijzen.

https://www.crossmediahouse.nl