Zoek woning
Image default
Kamers en ruimtes

Een geschikt kantoorpand in Sittard

Mijn ervaringen met het huren van een kantoorpand in Sittard zijn goed bevallen. Ik ben heel lang op zoek geweest naar een goede plek om een kantoorpand te huren en uiteindelijk kwam ik uit in Sittard een oudere stad met een rustgevende sfeer.

Sittard is makkelijk te bereiken

Ik kom er met de auto heen en ik heb nooit last van files. Sittard is goed te bereiken en het ligt dicht bij andere steden. Over de indeling van het kantoorpand ben ik lang mee bezig geweest maar uiteindelijk heb ik een onwijs mooi resultaat waar ik trots op ben! Ik raad iedereen aan die een op zoek is naar een kantoorpand in Sittard te komen kijken. Ik ben er in ieder geval ontzettend blij mee.

 

Groot Kantoorpand

Het kantoorpand is mooier dan ik kon wensen en de huur is goed te doen. De stad is ook mooier dan ik van te voren had gedacht.

Elke dag ontdek ik nieuwe plekjes van Sittard en de sfeer die hier hangt is heel goed. Ik heb al in meerdere plekken van het land een kantoorpand gehuurd maar diegene die ik nu in Sittard heb is mijn verreweg het meeste bevallen.

http://www.kantoorruimte-sittard.trade/