Zoek woning
Image default
Kamers en ruimtes

BESPAREN OP ENERGIEKOSTEN MET GU10 LED LAMPEN

Met de stijgende energierekeningen, hebben veel mensen de neiging om over te schakelen naar GU10 LED lampen. Deze energiespaarders zijn zo helder als bij halogeenlampen en ze zijn milieuvriendelijk ook. Een hars laag zorgt ervoor dat GU10 LED chips schokbestendig en bestand zijn tegen vocht. Nog belangrijker, ze geven veel minder warmte af.

Klassieke lampen zijn afhankelijk van een gloeidraad die door elektrische stroom branden om licht te creëren, hierdoor wordt er een aanzienlijke hoeveelheid warmte geproduceerd. GU10 Led’s zullen niet oververhit raken, en gebruiken minder stroom dan de huidige halogeenlampen.

Met een levensduur van 50.000 uur, zal deze verlichting het vaak vervangen van lampen tot de verleden tijd brengen. Ze zijn een perfecte vervanging voor de energie-intensieve halogeen lampen.

GU10 LED-lampen zijn beschikbaar in de vergelijkbare lumen output als halogenen en bevat een waaier van modellen die groter zijn dan de normale halogeen. Nu gaan we het hebben over de lange levensduur, uiteindelijk gebruikt u slechts één GU10 LED voor elke 10 halogeen spots. Ze zijn fantastisch voor de keuken, woonkamer, kasten, display kasten, en ook perfect in een commerciële omgeving. Winkels, kantoren, bars, hotels, noem het maar, deze lampen kunnen daar optimaal gebruikt worden. Ze opereren bij een veel lagere temperatuur dan halogeen. GU10 Led ‘ s worden nu ook getest in auto’s voor gebruik als koplampen, remlichten, en indicatoren. Veel van gerichte lichten en de spoorweg signaal lichten maken nu gebruik van LED GU10.

Kleur Veranderen GU10 Led lampen zijn goed bekend in de bars, lounges en restaurants met de mogelijkheid om kleuren te mixen zoals rood, groen en blauw. Ze zijn draadloos te controleren om ze aan te passen in kleuren. Deze high-power Led ‘ s maken gebruik van geavanceerde kleur meng technologieën om tot 16 verschillende kleuren te kunnen weergeven. Ongetwijfeld een ideale manier voor het toevoegen van een nieuwe mate van creativiteit en elegantie voor uw interieur.

http://www.leds-depot.nl/