Zoek woning
Image default
Huishouden en schoonmaak

Schoorsteen laten vegen in Breda

Een van de dingen waar ik geen idee hebt hoe je het moet doen is een schoorsteen vegen. Is dat nog wel van deze tijd? Ik weet dat het vroeger heel vaak werd gedaan maar nu hoor ik er niemand meer over. Het klinkt heel ouderwets.

Maar nu heb ik een nieuw huis waar een schoorsteen in zit en de oude bewoners gaven aan dat je eens in de zoveel tijd de schoorsteen moet vegen want anders loop je de kans dat de schoorsteen verstopt raakt.

 

Geen idee hoe ik een schoorsteen moet vegen

 

Nou ben ik een alleenstaande vrouw van 25 en ik heb werkelijk geen idee hoe of waarmee ik Dat zou moeten doen en zit ik er over na te denken om op internet een bedrijf op te zoeken die schoorstenen vegen. Ik weet niet of dat nog bestaat maar ik denk het wel want ik ben waarschijnlijk niet de enige die een schoorsteen heeft die eens in de zoveel tijd schoongeveegd moet word en die er ook nog een geen verstand van heeft.

Als je een huis koopt denk je niet aan dat soort dingen dat je schoorsteen moet verzorgen je denkt alleen: leuk daar kan ik een romantisch vuurtje op maken en warme chocolademelk bij drinken maar de praktische kant heb ik niet bij nagedacht. Toch mag ik niet klagen ik heb er veel plezier aan.

https://www.esveldinstallatie.nl/