Zoek woning
Image default
Fotografie

Betere en goedkopere plastische chirurgie dan vroeger

Aan de ene kant roepen mensen dat je jezelf moet zijn wat natuurlijk helemaal waar is, maar aan de andere kant probeert iedereen zo positief mogelijk bij anderen over te komen zodat anderen hem of haar zien zoals hij of zij graag gezien wil worden. Zo schikken veel mensen zich naar een bepaald maatschappelijk beeld. Net welk maatschappelijk beeld er op dat moment heerst.

Een van de maatschappelijk gedragen punten van dit maatschappelijke beeld is dat mensen er goed uit moeten zien. Als je er niet zo uitziet als op dat moment van jou wordt verwacht heb je minder kansen in je carrière. Zo wordt van vrouwen verwacht dat ze er jong en goed uitzien waardoor jonge en goede mensen meer kans hebben op een goede carrière. Dit beeld veranderd alleen wel door de jaren heen en zal ook niet altijd zo blijven zoals die nu is.

Er goed uitzien is belangrijk omdat je dan meer kans hebt op het krijgen van bepaalde posities, dat is dan ook precies de reden waarom vrouwen en mannen er goed uit willen zien. Voor vrouwen is dat dan ook de reden om aan plastische chirurgie te doen. Geluiden dat dit allemaal nonsens is kloppen niet want iedereen kijkt of heeft weleens naar het uiterlijk van iemand gekeken als er verder geen verschil tussen de kandidaten zit.

Zo komt het dat vrouwen het belangrijk vinden om er jong en aantrekkelijk uit te zien. Borstvergrotingen en ooglidcorrecties zijn erg populair onder vrouwen, wat een positief effect heeft op de prijs van deze behandelingen. De beste borstvergroting kan al voor minder dan drieduizend euro worden aangeboden. Ook als je de ooglidcorrecties prijzen vergelijkt met die van twintig jaar geleden zal je zien dat deze lager zijn dan toen. Belangrijker in dit verhaal is dat mensen zich tevreden voelen en niet hun identiteit kwijtraken.

http://faceland.nl/

Gerelateerde artikelen

Interieurfotografie