Zoek woning
Image default
Huishouden en schoonmaak

Wat zijn de voordelen van onze containers?

Wat voor soorten afvalcontainers Hengelo zijn er?

Als je een afvalcontainer Hengelo wilt huren dan moet je wel weten welke soort afvalcontainer je nodig hebt, je hebt namelijk verschillende soorten afvalcontainers voor verschillende soorten afval. 

Bouwafval

Deze container is ideaal wanneer je aan het verbouwen bent, zoals de naam al suggereert. Grofvuil kun je hier bijvoorbeeld in kwijt maar ook bouwafval, steenachtige materialen, hout, plastic, papier en maximaal 15% vloerbedekking, zeil en vinyl. Bijna al het soort afval wat vrijkomt bij een verbouwing kun je hier dus in kwijt. 

Dakafval

Zoals wel te verwachten viel kun je hier al het afval wat van je dak afkomt in kwijt. Denk hierbij aan isolatiemateriaal, dakleer, dakgrind en maximaal 10% zand. 

Puin

Wanneer je een badkamer gaat verbouwen dan is dit de container die je nodig hebt. Hier kun je alle keramische producten in kwijt zoals wasbakken en toiletpotten. Maar ook harde steensoorten, tegels en vloertegels kun je kwijt in deze afvalcontainer Hengelo.

Hout

De naam zegt het al, deze afvalcontainer Hengelo is voor puin. Al het hout mag erin met een paar uitzonderingen, dit zijn verbrand hout, verrot hout, groenafval en hout met aanhechtingen. Voor de rest kun jij al jouw hout kwijt in deze afvalcontainer.

Groenafval

Al het groenafval wat niet in de hout afvalcontainer Hengelo kan mag je hierin dumpen. Onkruid, bladeren, snoeiafval, takken, struiken en maximaal 20% gras kun je allemaal kwijt in deze container.

Grond container

Alle schone grond, zand en graszoden mag je dumpen in een grond container. Maar de grond moet wel schoon zijn, er mag dus geen vervuiling in zitten. Zolang de grond maar schoon is, is er niks aan de hand.

Nu is het aan jouw om de juiste container te kiezen voor jouw werkzaamheden, iets wat met deze informatie geen probleem moet zijn.  

http://www.busschercontainers.nl/container-huren-hengelo/

Gerelateerde artikelen

Schoorsteen laten vegen in Breda

Opzoek naar een glazenwasser in Enschede