Zoek woning
Image default
Dienstverlening

De trend van dit moment, een tv wand op maat!

Heeft u verandering in uw huis nodig? Op dat moment ben je naar de juiste plek gegaan.Wij maken tv wanden op maat van topkwaliteit. Met name de zeer bekende cinewall met schoorsteen is onze kracht. Dit is een populaire optie waar steeds meer mensen voor kiezen, het is eigenlijk een soort tv wand op maat. Onze cinewalls worden voortdurend in overleg met u gepland. Met of zonder steenstrips. Moet u de cinewall niet alleen op maat laten maken, maar ook op dezelfde toon laten douchen als uw scheidingswand?

Tv wand met haard laten maken

Het introduceren van een elektrische LED haard in een Cinewall is een prachtige en uitstekende afronding, je huiskamer ziet er hierdoor direct een stuk beter uit. Een elektrische schoorsteen neemt voor het grootste deel weinig ruimte in, dus de muur neemt ook weinig plaats in je kamer in. De tv wand wordt namelijk net voor je muur geplaatst zodat er weinig ruimte verloren gaat. Sterker nog, je kunt ook een tv wand laten plaatsen in plaats van een hele kast. Zo heb je des te meer leefruimte in een beperkte zone. Het is dus geschikt voor grote en voor kleine woningen. 

De verschillende opties voor een tv wand

Of zou je aan de andere kant neigen naar een marmeren gevel met een bepaalde toon, dit is veel voorkomend bij een tv wand op maat? Vrijwel alle opleveringen zijn denkbaar! Het leuke is dat je zelf vanalles samen kunt stellen waardoor je tv wand ook nog eens helemaal uniek is!

Een tv wand is een voorzetmuur waarin een verlevendigen de schoorsteen, tv, beleidskader en verlichting kunnen worden samengevoegd. Dit zorgt voor een geweldige en vernieuwende sfeer in je woning. De bedrading en verbindingen van deze extra’s zijn hier op een prettige manier vermomd. De Cinewall mengt zich in de scheidingswand en krijgt een weelderige uitstraling.