Zoek woning
Image default
Slim wonen en beveiliging

De beste slotenmaker voor uw woning?

Sloten vervangen in de regio en omgeving van Nijmegen? Schakel dan een professionele slotenmaker in.

– De beste beveiliging
Inbrekers komen er niet in dankzij onze uitstekende beveiliging.

– Ervaren installateurs
Onze ervaren installateurs zorgen voor sloten die tip top in orde zijn.

– Veilige sloten
Onze sloten voldoen aan de eisen van het politiekeurmerk Veilig Wonen.

– Snel op locatie
Wij staan 24/7 voor u klaar en komen direct naar u toe!
Bent u buitengesloten of heeft u direct nieuwe sloten nodig?

– Sloten vervangen
Zeker in oude panden en woningen bevinden zich nog verouderde sloten, iets wat mensen zich wellicht niet realiseren. Een slot is immers toch een slot en houdt inbrekers tegen?

– 24-uurs slotenmaker
Met de 24-uurs dienst in Nijmegen hoeft u nooit meer lang in de kou te staan! Wij bieden namelijk iets heel unieks aan: een dag- en nachtservice voor als er iets aan uw sloten mankeert.

– Inbraakbeveiliging
De huidige staat van de problematiek in Nederland met betrekking tot inbraken is in feite tweeledig. Enerzijds stijgt het aantal inbraken namelijk almaar en anderzijds staat de politie met lege handen.

– De slotenmaker in Nijmegen die met u meedenkt
Met almaar stijgende inbraakcijfers in ons land is het eerder een noodzaak dan een luxe geworden een woning of bedrijfspand goed te beveiligen tegen ongewenste indringers. Met de van het politiekeurmerk voorziene sloten, de elektronische of bekabelde alarmsystemen en de kluizen die wij leveren zijn u en uw eigendommen goed beveiligd.

Dit is een slotenmaker in Nijmegen die graag met u meedenkt over de diverse mogelijkheden die er zijn om aan inbraakpreventie te doen. Slotenmaker kan uw huidige hang- en sluitwerk inspecteren en vervangen of aanvullen indien nodig, en u voorzien van een doorlopende onderhoudsservice.

  • Sloten vervangen 
  • 24-uurs slotenservice 
  • Inbraakbeveiliging 
  • Hang- en sluitwerk

Heeft u met spoed een slotenmaker in de regio Nijmegen nodig?
Is er sprake van een spoedgeval in Nijmegen omdat er in uw woning ingebroken is of uw slot ontwricht of kapot is, of heeft u zichzelf per abuis buitengesloten? Wij staan 24 uur per dag en zeven dagen per week voor u klaar om u te ondersteunen in geval van nood. We dragen er zorg voor snel ter plaatse te zijn.

Slotenmaker is heeft een uitgebreid aanbod aan gegarandeerd veilig hang- en sluitwerk in het assortiment. Zo bieden we u altijd de meest geavanceerde, state of the art sloten en sleutels. Gebruik het contactformulier op deze website om te allen tijde een afspraak aan te vragen voor een advies op maat voor uw woning of bedrijfspand.