Zoek woning
Image default
Slim wonen en beveiliging

Het huis beveiligen

Het beveiligen van het huis hoeft zeker niet duur te zijn. Voor het beveiligen van het huis heb je ook geen dure snufjes of camera’s nodig. Een paar goede en stevige sloten gaan een heel eind.

Veiligheidssloten

Je hoeft niet een fortuin te betalen voor de beveiliging van je huis. De meeste dieven zijn opportunisten. Ze kiezen doelwitten waar ze makkelijk kunnen inbreken. Ze willen snel naar binnen en snel weer weg. Inbrekers zijn niet zoals in de films. Het zijn vaak mensen met weinig kennis van sloten en beveiligingssystemen. Ze kiezen voor makkelijke doelwitten en proberen vaak het slot te forceren. Door het plaatsen van veiligheidssloten word het inbreken bijna onmogelijk omdat ze het slot niet kunnen forceren.

Als een inbreker heel goed is kan die het slot natuurlijk omzeilen. Zulke inbrekers komen gelukkig niet voor bij woninginbraken. Hun gaan voor doelwitten waar er honderdduizenden euro’s valt te halen en niet voor een doelwit waar een paar duizend euro valt te halen.

Wie kan de sloten installeren?

Het installeren van veiligheidssloten tegen inbraak moet je overlaten aan een slotenmaker Den Haag. Een slotenmaker Den Haag kan namelijk gekeurde sloten plaatsen dat niet te forceren zijn en heel moeilijk te omzeilen zijn.