Zoek woning
Image default
Aanbiedingen

Afkoelen doe je met deze luchtkoeler

De zomer is weer begonnen en je komt er weer achter dat het eigenlijk veel te warm is in je kamer of huis. Dan is het tijd om eens een Dyson luchtkoeler te overwegen. Dat mag misschien eenmalig wat kosten, maar daar heb je wel nog jarenlang plezier van. Iedere warme dag opnieuw. En als je ook in de winter extra verwarming zoekt, kies je een Dyson fan die ook warmte kan bieden. Er zijn namelijk twee varianten, de luchtkoeler en de 2-in-1 variant. Dan lever je wel iets in op de maximale koeling.

Eenvoudig schoon houden

Voor een Dyson luchtkoeler is de maximale koeling namelijk 500 liter per seconde. Bij een 2-in-1 variant is dat een stuk minder met 186 liter per seconde. Dat neemt niet weg dat je met een Dyson luchtkoeler niet alleen verkoeling brengt in een ruimte, maar je het jezelf ook nog prettiger maakt om naar te kijken en schoon te maken. Waar ventilatoren vaak lastig schoon te maken zijn, heeft een Dyson luchtkoeler een open middenstuk vanwaar lucht in de kamer geblazen wordt. Dat is dus eenvoudig schoon te houden. Zo verspreidt de Dyson luchtkoeler ook niet onnodig veel stof. 

Specificaties

Dyson staat misschien bekend om apparatuur zonder snoeren, maar de Dyson luchtkoeler zit wel aan een snoer. De kabel voor de Dyson luchtkoeler is 1,80 meter. Daarmee kun je hem waarschijnlijk prima plaatsen op de precieze plek waar jij hem hebben wil. De hoogte van het apparaat is 23 centimeter. Het is dus geen grote luchtkoeler. Wel zijn er 10 verschillende luchtstromen die je in kunt stellen. Dat doe je met de bijbehorende afstandsbediening.