Zoek woning
Image default
Meubels

Salontafelpoten

Salontafelpoten

Ken je dat? Je bent aan het verhuizen en kijkt naar je woonkamer en weet het gewoon even niet meer. Wat moet je nou precies voor toevoeging doen om jouw woonkamer echt jouw woonkamer te laten worden? Ja, je moet inderdaad een aantal meubels toevoegen waar jij een fijn gevoel bij krijgt. Met de salontafelpoten van Nordstahl kun je eigenlijk nooit fout gaan. Deze tafelpoten zijn geschikt voor meerdere interieurs maar zijn voornamelijk goed te combineren. Zo kun je de onderstellen niet alleen in staalkleur of zwart maar ook in het wit kopen bij Tafelpoten Shop!

Stalen salontafelpoten bij tafelpoten shop

Het kan ook zijn dat je zelf al helemaal weg bent van een salontafelblad. Dit kan een eikenhouten, teak of zelfs mango salontafelblad zijn, maar het zou bijvoorbeeld ook een betonblad kunnen zijn. Het mooie van de stalen salontafelpoten van Nordstahl is dat deze perfect te combineren zijn met robuuste houten en natuurstenen bladen. De salontafelpoten zijn ontzettend eenvoudig te bevestigen via de sleufgaten in de bevestigingsplaten aan de bovenkant. Stop hier even een tellerkopschroef of houtdraadbout in en je salontafel staat als een huis in huis!

Verschillende variaties salontafelpoten

De salontafelpoten hebben allerlei voordelen maar ook niet onbelangrijk, er zijn ontzettend veel variaties! Zo heb je middenpoten die perfect onder een wat groter langwerpig blad passen maar ook bijvoorbeeld losse stalen salontafelpoten voor aan beide kopse kanten van het salontafelblad. Voorbeelden van middenpoten onder uw salontafel zijn de:

–          Twist coffee leg

–          Twisted V coffee leg

–          Double X coffee leg

Voorbeelden van losse stalen salontafelpoten onder uw salontafel zijn de:

–          X leg (heavy*)

–          U leg (heavy*)

–          Trapezium leg

*Een stalen (salon)tafelpoot wordt gezien als “heavy” wanneer deze een dikkere kokerformaat heeft dan 8×8 cm. Vaak is dit een kokerformaat van 12×12 cm.

Het onderhouden van uw stalen salontafelpoten

Nu heb je mooie stalen tafelpoten maar dan is het ook belangrijk dat deze goed kunnen worden onderhouden. Zoals je misschien weet blijft er vaak stof liggen op stalen oppervlakten. Het mooie van deze stalen salontafelpoten is dat de poedercoating ervoor zorgt dat deze gemakkelijk afneembaar is met een vochtige doek. U kunt zelfs met groene zeep de stalen salontafelpoot afnemen zodat deze ook mooi zal glimmen en stof tegen zal gaan.

Zichtbare lasnaden voor een industriële look

Alle stalen salontafelpoten worden dusdanig gelast zodat de lasnaden zichtbaar blijven. Deze naden worden door gecertificeerde lassers en professionele lasersnji machines bewerkt. Op deze manier behouden de stalen salontafelpoten hun industriële robuuste karakter. Ongeacht de kleur van de poedercoating!

https://www.tafelpoten.shop/salontafelpoten/