Zoek woning
Image default
Financieel

Koop Bitcoins met Bancontact

Bitcoin (BTC) kopen en verkopen doet u bij Bitcoin Meester

Veel mensen zijn benieuwd hoe ze Bitcoin kunnen kopen met Bancontact. Er is eigenlijk geen geheim, slechts een paar stappen om te volgen, die u zal helpen om aan de slag te gaan. U moet een verkopersaccount hebben om mee te kopen. Dit is een van de eerste stappen in het hele proces en de manier waarop het hele proces werkt. Zodra u dit hebt, is het tijd om een account aan te maken met PayPal of uw favoriete creditcardprocessor. 

Nadat u uw account hebt gemaakt en een PayPal-betaling hebt verzonden naar uw account, kunt u nu uw verkopersaccount instellen en zodra dat is gedaan, bent u klaar om te beginnen met kopen met uw Bancontact-account. Om Bitcoins te kopen met Bancontact, alles wat u hoeft te doen, is een betaling naar uw Koop Bitcoin-knop verzenden. Dan kunt u kiezen waar u ze wilt kopen, van een breed scala aan selectie. 

U kunt kiezen voor een van hun ledenwebsites of een van hun partnerwebsites.

Hoe dan ook is prima, zolang je begrijpt dat er betrokken vergoedingen zijn. Sommige van deze vergoedingen zijn misschien een beetje hoog, maar als u denkt aan de transactiekosten die u moet betalen om de aankoop te doen, is het op de lange termijn waard. Deze vergoedingen zullen worden opgenomen in uw betaling, zodat u daar geen zorgen over moet maken.

 

Zodra de betaling is uitgevoerd, moet u wachten tot het wist. Dat is meestal binnen een werkdag, maar soms kan het iets langer duren. Als het langer dan een dag duurt, dan wil je misschien een betere deal blijven zoeken. Sommige plaatsen zullen meer in rekening brengen als ze hun vergoedingen naar de koper moeten doorgeven. Daarom is de betaalmethode belangrijk. 

Nadat u zich hebt afgerekend op welk bedrijf u uw kooptransacties zult doen, moet u weten hoeveel u in één keer wilt kopen. Dit wordt de marge genoemd. Hoe groter het bedrag dat u wilt betalen, hoe minder de marge zal zijn. Wanneer de handel doorloopt, neemt u het winnende bod en betaal vervolgens de verkoper het bedrag van het winnende bod plus de kosten van de transactie. 

Opzetten om bitcoins te kopen met Bancontact is niet moeilijk.

Het is een vrij eenvoudig proces dat alleen een geduld vereist. Zodra je het hangen ervan hebt, zou je geen problemen moeten hebben. Er zijn veel plaatsen op het web waar je kunt leren hoe dit te doen. Als je in plaats daarvan bitcoins met een andere website wilt kopen, staan ze meestal toe dat de koper ook via een andere service betalen.

Wil jij bitcoin kopen? Klik hier  Bitcoin Meester