Zoek woning
Image default
Bedrijven

Hoe haal je het beste uit je werknemers?

Een goede werknemer komt beloftes na, is communicatief sterk, makkelijk in de omgang, enthousiast, behulpzaam, geeft zijn mening, weet van aanpakken, pakt kansen en doet wat met de feedback die hij krijgt.

Gemotiveerde medewerkers zijn goud waard

Als werkgever wil je natuurlijk gemotiveerde en betrokken medewerkers. Als werknemers resultaat zien, is dit erg motiverend. Ze zullen de volgende keer weer een goed resultaat willen behalen, ze worden daarom productiever en weten collega’s mee te nemen in hun enthousiasme. Als werkgever is het belangrijk om je waardering over werknemers te laten zien. Dit hoeft niet in geld, maar kan gewoon in woorden. Door medewerkers complimenten te geven krijgen ze meer vertrouwen in hun vaardigheden. Daardoor zullen ze beter gaan presenteren en gemotiveerder beginnen aan een lastige taak. Het stimuleren dat collega’s elkaar helpen is ook van belang. Het helpen van anderen geeft een goed gevoel, wat onbewust invloed heeft op de prestaties. Gemotiveerde medewerkers zijn bereid harder te werken, waardoor hun productiviteit stijgt. Ze gaan hun werk sneller en efficiënter uitvoeren. Een tevreden en gemotiveerde medewerker zal je bedrijf minder snel verlaten als hij een andere baan aangeboden krijgt. Door loyale werknemers behoud je de kennis en ervaring van een medewerker bij het bedrijf.

Concentratie op de werkvloer

Het is van belang dat medewerkers hun aandacht bij hun werk houden. Ze kunnen hier zelf voor zorgen, maar u als werkgever kunt ze hier ook bij helpen. Door veel prikkels raken medewerkers afgeleid. Zorg er daarom voor dat ze in een rustige omgeving kunnen werken. Ook is het belangrijk dat je als werkgever niet teveel werkdruk op de werknemers legt. Teveel werkdruk zorgt voor spanning en dan kan je je niet goed richten op het werk. Beweging verbetert de doorbloeding van de witte stof. Het maakt je brein scherp, creatief en oplossingsgericht. Verlichting voor uw bedrijf kan een grote invloed hebben op de prestaties van medewerkers. Betere verlichting voor uw bedrijf zorgt voor een hoger concentratieniveau. Ook zorgt ledverlichting voor minder vermoeidheid. Het is belangrijk dat de verlichting voor uw bedrijf op de juiste sterkte wordt afgesteld. Als het licht te fel is, ga je met je ogen knijpen. Door te knijpen met je ogen raak je vermoeid.

https://firefly.online/bedrijfsverlichting/

Gerelateerde artikelen

Een comfortabele zachte boxspring van 140 x 200 cm

Het verkopen van een verhuurd huis aan de makelaar is dat mogelijk?

Interieurarchitect Den Haag van Design en Finish helpt je bij een nieuwe stijl in huis!