Zoek woning
Image default
Woning en Tuin

De beste bio ethanol sfeerhaarden

Het verwarmen van je huis is iedere winter een belangrijk onderwerp. Ieder jaar wordt het belangrijker, mede doordat we telkens milieubewuster worden. Zo wordt gas schaars en elektriciteit wordt ook niet altijd even milieuvriendelijk opgewekt. Het kan dan ook handig zijn, dat je kan uitwijken naar alternatieve manieren om een huis warm te stoken. Daarbij is het ook nog eens handig om op meerdere mogelijkheden terug te kunnen vallen. Zo heb je altijd een manier en zelfs de keuze, om je huis warm te maken.

Alternatieve manieren zoals bio ethanol sfeerhaarden

Een makkelijke en mooie manier van een ruimte verwarmen, zijn bio ethanol sfeerhaarden. Ze nemen weinig ruimte in, zijn eenvoudig in gebruik en geven een gezellig vlameffect. Je hoeft bio ethanol sfeerhaarden nergens op aan te sluiten, waardoor je ze overal kan neerzetten, waar het jou uitkomt. Een voordeel daarvan is, dat je ervoor kan kiezen om hem in de zomer op te bergen. Al kan je ook kiezen voor een bio ethanol sfeerhaard die in te bouwen is. Een haard kan een mooie uitstraling geven aan de inrichting van je huis, dat kan zeker een reden zijn, om voor een inbouwhaard te kiezen. Zelfs als je hem niet gebruikt, ziet het er mooi en gezellig uit.

Natuurlijk, veilig en schoon in gebruik

Even de haard aansteken wordt een heel ander begrip met een bio ethanol sfeerhaard. Het is namelijk net zo makkelijk als een kaars aansteken, waarbij er geen afvalstoffen worden achtergelaten. Hierdoor heeft de bio ethanol sfeerhaard vrijwel geen onderhoud nodig en kan je er dan ook heel lang van genieten. Je hoeft geen hout in te slaan, enkel de bio ethanol zelf, die uit natuurlijke producten zoals graan, rietsuiker en maïs bestaat. Zo is het altijd handig om een bio ethanol sfeerhaard in huis te hebben.