Zoek woning
Image default
Aanbiedingen

Beveilig je woning met cilindersloten

Beveilig je huis nog beter met een nieuw cilinderslot

 

Een inbraak in je huis is wel het laatste waar je op zit te wachten. Daarom is het goed om je woning wat beter te beveiligen. Eén van de meest eenvoudige manieren om dit te doen is via het vervangen van je oude sloten door nieuwe en betere cilindersloten. In veel huizen vind je namelijk nog sloten met het verouderde SKG 2* keurmerk. Inmiddels hebben inbrekers hun werkwijze hierop aangepast en moet jij nog beter je best doen om je eigen domein te beveiligen. Bestel daarom vandaag nog nieuwe sloten met het SKG 3* keurmerk. Deze zijn veel beter beveiligd tegen de hedendaagse vormen van inbraak, zoals het populaire kerntrekken. Bij een SKG 3* cilinderslot zijn dieven veel langer bezig om hem te openen, waardoor ze sneller zullen aftaaien of richting een ander huis zullen vertrekken.

 

Eenvoudig inbraken voorkomen

 

Er zijn allerlei manieren om een cilinderslot te forceren. Uiteindelijk is voor de professional ieder slot te kraken, maar je kunt het inbrekers wel zo moeilijk mogelijk maken. De simpelste manier om je eigen stek te beveiligen is via het plaatsen van SKG 3* cilindersloten in je voordeur, achterdeur, garagedeur, schuurdeur en balkondeur. Zo zorg je voor een extra sterke barrière bij alle plekken waar je naar binnen kunt. Of het nu gaat om je huis of een bijgebouw. Je kunt kiezen voor een standaard SKG 3* cilinderslot of een variant met een stalen brug. Je kunt deze gewoon zelf in je deur monteren. Bij diverse online aanbieders van topkwaliteit sloten vind je tevens handige instructiefilmpjes. Bestel dus direct jouw nieuwe cilindersloten en plaats ze daarna gelijk in je deur! Vanzelfsprekend zijn de sloten verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. Naast nieuwe cilinders kun je overigens ook speciaal kerntrekbeslag aanschaffen. Dit heeft als klein nadeel dat het wat lastiger te monteren is.

 

Extra veilig met een SKG 3* cilinderslot

 

Het kopen en plaatsen van cilindersloten met het SKG 3* keurmerk heeft verschillende voordelen. Het grootste pluspunt is de uitstekende beveiliging tegen de meest voorkomende inbraakmethodes: kerntrekken, maar ook cilinder breken, open picken, boren en de slagmethode. Hoe gewiekst de inbrekers ook zijn, bij jou komen ze er niet meer in! Verder wordt elk SKG 3* cilinderslot geleverd met een certificaat. Extra sleutels kun je alleen maar laten maken als je dit certificaat bezit. Leen je tijdens je vakantie de sleutels uit aan een bekende, zodat deze de plantjes kan verzorgen en je huisdieren te eten kan geven of heeft je klusjesman tijdelijk een sleutel van je huis nodig? Dan hoef je niet bang te zijn dat ze je sleutels kunnen kopiëren.

https://mc-cilinder.nl/product-categorie/specifieke-cilinder/cilinderslot/