Zoek woning
Image default
Dak gevel en schoorsteen

Dakdekker Amsterdam

Heeft u een huis met een plat dak? Dan is regelmatig onderhoud van groot belang. U kunt natuurlijk zelf het dak op gaan om onderhoud te plegen, maar een professionele dakdekker weet precies wat er moet gebeuren. Bovendien is het een stuk veiliger als u deze werkzaamheden niet zelf hoeft uit te voeren. Voor een dakdekker Amsterdam met verstand van zaken, kunt u terecht bij Kewodak. Door onze jarenlange ervaring met platte daken, weten wij hoe we uw dak in optimale staat kunnen houden. Zo weet u zeker dat u veilig en droog zit.

Dakspecialist Kewodak

Kewodak is ruim 30 jaar geleden opgericht en heeft inmiddels al heel wat daken aangelegd, gerepareerd en gerenoveerd. We voeren zowel grote als kleine dakprojecten uit. Bedrijven en particulieren kunnen dakspecialist Kewodak inschakelen voor allerlei werkzaamheden aan het platte dak. Vanuit onze locatie in Alphen aan den Rijn voeren wij onze werkzaamheden uit in alle omliggende steden. In het geval van een daklekkage kunnen we altijd snel ter plaatse zijn om uw dak te repareren. Dit is belangrijk, omdat bij een lekkage de schade zich in korte tijd uitbreidt. Neem in dat geval dus altijd direct contact met ons op.

Wat wij nog meer doen

Denkt u eraan om een dakterras aan te laten leggen? Ook dan kunt u terecht bij Kewodak. Het platte dak is hier bij uitstek voor geschikt. Daarbij is de aanleg van een dakterras of een daktuin een mooie manier om de ruimte op het dak nuttig te besteden. Natuurlijk zijn ook zonnepanelen een goede optie. Op een plat dak kunnen deze precies in de juiste hoek worden geplaatst ten opzichte van de zon. Wat uw wensen ook zijn, wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Neem vandaag nog contact met ons op!

https://www.kewodak.nl