Zoek woning
Image default
Aanbiedingen

Zoldertrappen

Zoldertrappen

Ben je op zoek naar zoldertrappen? Dan zijn er er veel keuzes die gemaakt moeten worden. We helpen je op weg.

 

Vaste of losse zoldertrap

Allereerst is het belangrijk om een keus te maken voor een vaste – of losse zoldertrap. Een vaste trap plaats je voor eens en altijd. Dan wil je zeker weten dat je trap niet teveel ruimte in beslag gaat nemen. Je kunt hem immers niet meer verplaatsen. Daarnaast wil je de trap zo efficiënt mogelijk neerzetten zodat je er eenvoudig omheen kunt. Een goed alternatief voor de vaste trap naar de zolder is een verplaatsbare zoldertrap. Deze zoldertrappen gebruik je wanneer je naar de zolder moet. Op het moment dat je ermee klaar bent, haal je de trap weg en bergt hem op. Hiermee bespaar je enorm veel praktische ruimte. 

 

Losse trap vasthaken

Je hebt bij de losse trap ook de mogelijkheid om deze vast te zetten met haken. Daarvoor plaats je een stang onderaan het zoldergat. Aan de losse zoldertrap zet je een paar haken. Met deze haken haak je de ladder vast zodat er in principe een vaste trap ontstaat. Ben je klaar dan haak je de ladder eenvoudig los en bergt hem op. Een goede tip voor het opbergen is het plaatsen van een extra stang op een vrije muur. Je hangt de trap dan aan deze stang zodat hij strak langs de muur hangt. Zo berg je hem praktisch op en pak je hem er ook snel weer bij wanneer je hem wilt gebruiken.

 

Zoldertrap opmeten

Je hebt meerdere manieren om een zoldertrap op te meten. De meest handige die je hebt is het verticaal opmeten van de afstand van de onderkant zolder tot aan de grond. Je meet deze afstand loodrecht. Vervolgens kijk je in de maattabel die je ziet op www.vaneldikladders.nl. In deze tabel zoek je de gemeten afstand op. Je pakt de afstand die het dichtst bij de door jezelf gemeten afstand komt. Vervolgens zie je dan in de tabel welke trap je nodig hebt. 

 

Zoldertrappen kopen

Heb je de juiste trap gevonden dan bestel je deze snel bij Van Eldik Ladders. We kunnen het ons voorstellen dat je het lastig vindt om een goede keuze te maken. Of ben je op zoek naar iets specifieks als het gaat om je nieuwe zoldertrap. Bel ons dan. Onze vakmensen die de trap maken staan altijd voor je klaar. Zo weet je zeker dat je altijd de juiste zoldertrap hebt voor jouw situatie. 

 

https://www.vaneldikladders.nl/