Zoek woning
Image default
Bedrijven

Woning verkopen aan beleggers, de voordelen

Woning verkopen aan beleggers, de voordelen

Woningen verkopen aan beleggers wordt steeds populairder in Nederland. Een verkoopmakelaar of een internetmakelaar zijn niet de enige twee opties die u heeft als u uw huis wilt verkopen. De laatste jaren gaat de huizenmarkt de goede kant op waardoor beleggers in actie zijn gekomen. Bij gewone makelaars bent u veel tijd en geld kwijt om uw huis te verkopen. Beleggers doen het kopen van uw huis om een andere manier zodat beide partijen profiteren van de verkoop van uw huis zonder onnodig veel tijd en geld te verspillen. Kijk voor meer informatie op de website van De Nationale Vastgoedportefeuille. Wij zijn een middelaar tussen particulieren die hun huis willen verkopen en de beleggers. 

 

Snel huis verkopen

Het kan maanden en soms jaren duren voordat uw huis is verkocht via een makelaar. Een makelaar kan niet meer doen dan het huis op funda zetten en verder promoten op social media. De kopers kijken alleen naar of het huis bij hun past en of het voldoet aan de eisen. Wanneer een belegger een huis op het oog heeft, zal hij snel handelen en kan alles snel geregeld worden. 

 

Zekerheid bij huis verkopen

Bij een verkoopmakelaar heeft u te maken met wispelturige kopers die porberen de financiering rond te krijgen. De kopers hebben veel mogelijkheden om onder de koop uit te komen door bijvoorbeeld voorbehoud van financiering. Een belegger heeft altijd interesse in alle soorten huis in alle staten. Een belegger kijkt naar de potentie van het huis voor een eventuele verbouwing, verhuur of verkoop. Een belegger heeft ook ervaring met het opkopen van huizen en kan dus gemakkelijk de financiering rond krijgen. 

 

De kosten bij huis verkopen

Bij een gewone makelaar bent u niet alleen veel tijd en moeite kwijt maar ook aardig wat geld. Een verkoopmakelaar wil courtagekosten van 1 tot 2 procent van de verkoopprijs. De makelaarskosten kunnen zo oplopen tot in de duizenden euro’s. Bij een belegger is hier totaal geen sprake van. Als u uw huis verkoopt aan een belegger hoeft u geen kosten te betalen voor bij de notaris of enig andere kosten. U verkoopt tenslotte uw eigen huis. 

 

De Nationale Vastgoedportefeuille

Wilt u meer informatie of wilt u uw huis aanmelden voor verkoop? Neem vooral een kijkje op de website van De Nationale Vastgoedportefeuille. Wij kunnen uw huis verkopen aan ons grote beleggersnetwerk waardoor er altijd een belegger is die interesse heeft in uw huis. 

 

https://denationalevastgoedportefeuille.nl/huis-verkopen-aan-belegger/