Zoek woning
Image default
Woning en Tuin

Winkelruimte verhuren en verkopen

winkelruimte verhuren en verkopen in de regio Harderwijk

Beschikt u over een winkelpand in de regio Noord-West Veluwe, bijvoorbeeld in Harderwijk, Ermelo, Lelystad of Nijkerk? Dan kan deze winkelruimte verhuren en verkopen beslist de moeite waard zijn. Natuurlijk wilt u bij het verhuren of verkopen van uw winkel wel de meest optimale prijs bedingen. Brandt Bedrijfshuisvesting is hiervoor uw ideale bedrijfsmakelaar. Gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van vrijwel alle typen bedrijfshuisvesting, waaronder ook winkels. Als lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars kunt u vertrouwen op een uitstekende kwaliteit en een optimale opvolging van de geldende regels.

Uw winkel op de Noord-West Veluwe verkopen

Heeft u zelf uw winkel niet meer nodig? Dan kunt u via Bedrijfsmakelaar Brandt Bedrijfshuisvesting heel eenvoudig de winkelruimte verhuren en verkopen. Kom snel met ons in contact en laat onze een reële vraagprijs voor uw winkelpand opstellen. Dit kan via onze website www.bbh.nu, per telefoon: 0341-414353 of via de e-mail: info@bbh.nu.

Een winkelpand in Harderwijk of omgeving verhuren

Is uw winkelpand in Harderwijk, Lelystad, Amersfoort of Zwolle overbodig geworden, maar twijfelt u nog tussen deze winkelruimte verhuren en verkopen? Bekijk de website van de bedrijfsmakelaar. Tijdens een afspraak wordt uitgelegd voor welke prijs en tegen welke voorwaarden uw winkel verhuurd mag worden.