Wil je een huis kopen in het mooie Assen?

Zoek-woning

Bij het zoeken naar een (droom)huis kom je van alles tegen. Er komt veel kijken bij zo’n beslissing en het kopen ervan. Maar op zoek naar een huis kan ook lastig zijn. In Assen zijn in elk geval prachtige huizen te vinden in verschillende prijscategorieën. Wil je graag een vrijstaand huis, een twee onder een kap, een appartement of en rijtjeshuis? Het kan allemaal bij het kopen van een huis in Assen.

Het prachtige Drentse Assen

Assen is een gemeente en de hoofdstad van Drenthe, een inwoner in Assen wordt een Assenaar genoemd en er zijn er ongeveer 68.000. Een bekende bezienswaardigheid is bijvoorbeeld het Circuit van Assen. Hier worden jaarlijks verschillende races gehouden en ook het wereldberoemde TT van Assen. Voor echte race en motorliefhebbers is het circuit een echt must om gezien te hebben. Maar wanneer je een huis gaat kopen in Assen woon je er ook nog eens in de buurt.

Daarnaast kun je in Assen ook naar het bekende Drents Museum gaan. Dit museum is vooral bekend om zijn internationale tentoonstellingen over archeologie, kunst uit 1885 – 1935 en hedendaags realisme. Hier moet je als kunst en historie liefhebber een keer naartoe geweest zijn.

De oude binnenstad is elke keer weer een feestje om doorheen te lopen, prachtige winkelstraatjes met leuke terrasjes. Ook kun je heerlijk wandelen in het Asserbos en zwemmen in het tropisch zwemparadijs. Ook zijn er in de omgeving van Assen heel leuke dingen te doen. Ga in Drenthe op zoek naar de hunebedden of ga naar het dierenpark in Emmen.

Kortom, genoeg redenen om een huis te kopen in Assen. Bij de makelaar kun je terecht voor de zoektocht naar een huis en zij helpen je met alle zaken die erbij komen kijken. Een huis koop je niet zomaar, maar in Assen voel jij je vast thuis! Makelaardijexcellent.nl