Zoek woning
Image default
Woningen

Op zoek met makelaar Bentelo

Ben jij opzoek naar een huis maar vind je maar niet wat je zoekt? Makelaar Bentelo kan jou helpen. Wij hebben specialisten werken die een luisterend oor bieden en precies weten wat jij zoekt. 

Wat doen wij

We beginnen met een consult waarin je aangeeft waarnaar je opzoek bent. We bespreken een aantal factoren. Waarom is het tot nu toe nog niet gelukt om een huis te vinden? Wat wil je absoluut niet en wat juist absoluut wel? Hierbij gaat het niet alleen om de binnenkant van het huis maar ook om de ligging en omgeving. Er wordt geluisterd naar je wensen. We helpen je met de verbeelding. In eerste instantie kan een huis er uitzien als iets wat jij totaal niet wilt maar met een likje verf en andere meubelen kan het alles zijn wat jij wilt. Wij begrijpen dat dat soms lastig is om te zien en helpen je graag met je creativiteit tot leven te brengen. Makelaar Bentelo houdt overal rekening mee. Na het consult gaan wij aan de slag. We maken een selectie en bespreken welke huizen hiertussen zitten. Heeft een van de huizen je interesse gewekt? Top! Dan gaan we een kijkje nemen.

Zit er niks bij of blijkt het niks te zijn wanneer we een kijkje nemen? Geen probleem. Makelaar Bentelo gaat niet bij de pakken neer zitten. 

Wat als we niks vinden

Makelaar Bentelo doorloopt alle opties. Misschien een andere wijk of buurt overwegen? Is er tijd, budget en ruimte voor verbouwing? Wellicht maak je jouw eigen droomhuis. Makelaar Bentelo laat je niet in de steek. Het kan niet zo zijn dat jij niet in het droomhuis wat je voor ogen hebt gaat wonen. Maak vandaag nog je afspraak en wie weet heb je over een maand al de sleutel van je nieuwe droomhuis. Zoek samen met makelaar Bentelo!