Zoek woning
Image default
Adverteren

Whiskey glazen voor Jack Daniels.

Noem één bekend whiskey merk en direct komt Jack Daniels eruit rollen. In Nederland zijn er genoeg liefhebbers van de echte pure Jack Daniels. Dit wordt ook wel een echte bourbon whiskey genoemd. De eigenaren van Jack Daniels noemen hun whiskey alleen een uitzondering op de bourbon whiskey. Hun drankje zou namelijk een echte Tennesse Whiskey zijn. Vernoemd naar de streek waar hun product vandaan komt. Ze geven hun drankje graag een andere naam omdat de whiskey gefilterd is met houtskool. Als echte liefhebber wil je natuurlijk graag echte whiskey glazen voor Jack Daniels.

Whiskey glazen gemaakt van kristalglas voor Jack.

Een echte liefhebber betaalt niet alleen veel geld voor een echte Jack, maar wil ook graag genieten van het drankje. Whiskey glazen gemaakt van kristalglas kunnen de ideale oplossing zijn om te genieten van je whiskey. Kristalglas heeft als eigenschap de smaken nog beter uit te laten komen. Daarnaast ligt zo’n whiskey glas van echt kristalglas gewoon lekker in de hand. Je wilt tenslotte lekker op de bank liggen met je glaasje Jack in je ene hand en je sigaar in de andere hand. Wij hebben hiervoor gelukkig de perfecte whiskey glazen op voorraad!

Whiskey glazen geschrikt voor Jack on the rocks.

Amerikanen drinken hun whiskey graag “on the rocks”. De Europeanen zeggen dat dit ten kosten gaat van de kwaliteit. Opzicht hoeft dit niet want je hebt tegenwoordig speciale whiskey stenen. Deze stenen behouden de smaak van het drankje en zorgen wel voor het gekoelde effect. Onze whiskey glazen zijn dan ook extra breed gemaakt. Speciaal voor “Jack on the rocks”. Je kan zo heerlijk een ijsblokje of een paar whiskey stenen in het glas doen. Benieuwd naar zo’n breed bourbon whiskey glas? Geen probleem kijk gewoon eens in onze webshop en maak kennis met de echte Jack Daniels glazen. Het enige wat ze niet hebben is het logo van Jack, maar dat maakt de smaakervaring er niet minder om!

http://www.whiskeyglazenshop.nl