Zoek woning
Image default
Woning en Tuin

Wateroverlast

Wateroverlast in en rondom uw huis of bedrijf is natuurlijk uiterst vervelend. De oorzaak van het overtollige water is vaak moeilijk traceerbaar, waardoor expertise is vereist. Regent het al dagen hard en valt er dus veel water? Dan dient er een oplossing gevonden te worden om dit overtollige regenwater goed af te voeren, zodat u er geen last van heeft in uw tuin of huis. Wateroverlast kan ook ontstaan door een verstopping. Een verstopte afvoer, leiding, lek dak/vloer of riolering ligt hier vaak ten grondslag aan, maar het traceren alleen is natuurlijk niet de oplossing. Wateroverlast komt natuurlijk voor in verschillende gradaties. Als het een verstopping betreft in bijvoorbeeld de keukenafvoer of het doucheputje, kan je proberen deze verstopping zelf op te lossen. Hier vind je in de betere doe het zelf winkels vaak een ruim assortiment aan van ontstoppingsmiddelen en technieken om kleine verstoppingen op te lossen. Als de oorzaak van wateroverlast hardnekkiger is, is ook de techniek om de verstopping tegen te gaan vaak complexer. Een ontstoppingsbedrijf met speciale kennis over wateroverlast is dan vereist. 

Wat te doen bij wateroverlast?

Sta je al “bijna” letterlijk met je enkels in het water? Dan is een snelle oplossing meer dan gewenst. De betere ontstoppingsbedrijven hanteren een snelle voorrijtijd en hebben direct de juiste apparatuur bij zich om het water weg te pompen en op zoek te gaan naar de oorzaak van de wateroverlast. Vaak dient er een grondige inspectie gedaan te worden om de oorzaak te lokaliseren. Hier kunnen verschillende technieken voor gebruikt worden, omdat natuurlijk een verstopping in de keukenafvoer anders opgelost dient te worden dan een diepe verstopping in de riolering. Krijgt u te maken met wateroverlast Amsterdam? Buunk.nl is een professioneel en ervaren ontstoppingsbedrijf die 24 uur bereikbaar is als u te maken krijgt met wateroverlast.

Wateroverlast door regenwater

Zeker in de herfst en in de winter valt er in Nederland aanzienlijk veel regenwater. Meestal is de afwatering op straat en in huis vaak goed geregeld. Helaas zijn niet alle huizen hier tegen bestand en kunnen problemen uit het niets ontstaan met alle gevolgen van dien. Wateroverlast op straat is een zaak voor uw gemeente, bij wateroverlast binnen uw huis of bedrijf bent u degene die een oplossing moet vinden. Wacht dan ook niet te lang met inschakelen van kundige ondersteuning om zo het wateroverlast snel op te lossen of aanzienlijk te verminderen, zodat u er geen last meer van hebt.