Zoek woning
Image default
Woning en Tuin

Waar kan ik fractions kopen? Dat kan bij House&Home in Breda!

Waar kan ik fractions kopen? Dat kan bij House&Home in Breda!

Wanneer u op zoek bent naar unieke raambekleding die zowel stijlvol als functioneel is, dan zijn fractions de perfecte keuze als het gaat om elegantie en praktisch gebruik. Bij House&Home bieden we een ruim aanbod aan van fractions die op maat voor u gemaakt worden. 

Wat zijn fractions?

Fractions bestaan uit twee panelen met een schuifmechanisme en zijn een type raamdecoratie dat vergelijkbaar is met aluminium shutters. Dit type raambekleding is door het unieke design tegenwoordig een van de populairste trends wat betreft wooninterieur. Fractions zijn namelijk niet zomaar gewone zwarte shutters; ze zijn een combinatie van de populairste eigenschappen van aluminium shutters en jaloezieën. Daarnaast maakt de eigenschap van het schuifmechanisme het mogelijk om de lichtinval de hele dag door te regelen. Hiermee profiteert u elke dag op ieder moment van de dag van de juiste lichthoeveelheid en sfeer in uw huis.

Wat zijn de voordelen?

1. Schuifmechanisme: Heeft u thuis in uw woonkamer, slaapkamer of werkkamer kantel- en draaikiepramen? Dan kunt u de fractions dankzij het schuifmechanisme eenvoudig opzij schuiven wanneer een raam geopend moet worden.

2. Onderhoudsvriendelijk: Doordat de panelen gemakkelijk opzij geschoven kunnen worden, is het heel makkelijk om zowel uw ramen als de fractions schoon te maken. Zo houdt u de raamdecoratie thuis fris.

3. Geschikt als zonwering: Door het unieke design zijn fractions 98% verduisterend en daarom zeer geschikt als zonwering.

4. Perfecte pasvorm: Bij House&Home maken wij alle raambekleding op maat, en dankzij hun unieke design passen fractions in vrijwel alle interieurstijlen. Zo bent u verzekerd van perfect passende raambekleding in uw woonruimtes.

5. Multi inzetbaar: Fractions zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en afgewerkt met een fijne structuurlak. Hierdoor zijn ze ook geschikt voor vochtige ruimtes, zoals de keuken en de badkamer.

Bezoek onze showroom

Bent u benieuwd of fractions bij uw woning passen en heeft u hierover advies nodig? Bezoek dan onze showroom op de Haagdijk 254-258 in Breda of maak een afspraak via onze website voor een consult bij u thuis.

https://house-home.nl/