Zoek woning
Image default
Woningen

wat is een makelaardij?

Een makelaardij is iemand die tussenkomt bij een verkoop, aankoop of verhuur van woningen, bedrijfspanden en nog verschillende andere vastgoed. Als een makelaardij op zoek gaat naar koopwoningen dan kan hij opreden als een ver- of aankoopmakelaar.

Wat doet een makelaardij?

Als je op zoek bent naar een nieuwe woning in Heerlen dan kun je best op zoek naar een makelaardij in Heerlen. Een makelaardij gaat op professioneel niveau opzoek naar jouw droomhuis, hij zorgt er ook voor dat als er een interessante woning te koop staat jij deze dan kan gaan bezichtigen zonder enig probleem. Een makelaardij komt ook tussen jou en de verkoper, hij zorgt namelijk voor eventuele onderhandelingen en hij kan jou ook advies geven en meer informatie toedienen over de kleine lettertjes die staan in de koopovereenkomst.

Kort gezegd bespaart een makelaardij je veel tijd en ook nog eens veel geld.

Taxatie

Wil jij je huidige woning op de markt zetten omdat je wilt verhuizen? Dan is het aangeraden om een taxatie aan te vragen. Bij je makelaardij in Heerlen kun je dit gratis aanvragen, zij zorgen ervoor dat er naar alles gekeken wordt want er zijn verschillende factoren die zo een woningwaarde kunnen beïnvloeden. De makelaardij in Heerlen die je hebt gekozen komt dan zonder kosten langs en geeft jou een aanwijzing van de waarde en zo ook de reële verkoopprijs.

Wensen

Wanneer je een makelaardij in Heerlen hebt gevonden is het belangrijk dat je ook al weet wat jij wilt dat je nieuwe huis heeft of hoe jouw droomhuis eruit moet zien. Je hoort te zeggen wat voor soort huis je wilt, hoeveel slaapkamers je wenst, wat voor keuken, de grootte van de tuin, en nog zoveel meer. Natuurlijk is enkel het exterieur en interieur niet voldoende om te melden je moet ook aangeven wat jouw budget hiervoor is. De makelaardij kan er dan rekening mee houden en op een professioneel wijze op zoek gaan naar je droomwoning.

https://www.ferhaasmakelaardij.nl/