Zoek woning
Image default
Aanbiedingen

Waarom een entresolvloer kiezen voor jouw bedrijf?

Een entresolvloer heeft vele verschillende benamingen, tussenverdieping, mezzanine vloer, etagevloer, het is allemaal hetzelfde. Het is een veelzijdige oplossing om extra ruimte te creëren in je bedrijf. Of het nu gaat om opslag, extra werkplekken of magazijnruimte, een mezzanine vloer kan je helpen bij het creëren van meer ruimte. Maar waarom zou je juist kiezen voor een entresolvloer? In deze blogpost leggen we uit waarom jouw bedrijf baat kan hebben bij deze handige oplossing.

 

Voordelen van een entresolvloer 

Eén van de grootste voordelen van een mezzanine vloer is dat het je helpt om gebruik te maken van de ruimte die al beschikbaar is in je bedrijf. Je hoeft namelijk geen extra ruimte te huren of te bouwen; met een mezzanine vloer maak je optimaal gebruik van de ruimte die al beschikbaar is in jouw pand. Daarnaast biedt een mezzanine vloer flexibiliteit; zo kan je er gemakkelijk en snel aanpassingen in aanbrengen als dat nodig is. 

 

Verder is er minder vergunning nodig om een mezzanine vloer te installeren dan wanneer je bijvoorbeeld besluit om uit te breiden met behulp van bouwmaterialen zoals beton. Ook ben je na installatie direct klaar; het opzetten en installeren duurt slechts enkele dagen, waarna je direct gebruik kunt maken van de extra ruimte die ontstaat met het plaatsen van de vloer. De dagelijkse werkzaamheden binnen het bedrijf zullen dus weinig hinder ervaren wanneer de entresolvloer wordt geplaatst. 

 

Tenslotte zijn er vele verschillende opties wat betreft materiaalgebruik, afmetingen en constructies als het gaat om het ontwerpen en installeren van een mezzanine systeem, wat betekent dat je altijd precies kunt vinden wat past binnen jouw budget- en stijlvoorkeur.

    

Eén ding staat vast: door gebruik te maken van mezzanine systemen kun je gemakkelijk en kosteneffectief extra ruimte creëren in jouw bedrijf. Of het nu gaat om opslag, magazijnruimte of iets anders; met behulp van dit systeem haal je alles uit de bestaande ruimtes die al beschikbaar zijn in jouw pand. Wil jij weten hoe jouw bedrijf baat kan hebben bij dit systeem? Neem dan een kijkje bij Nolte mezzanine vloeren. 

 

https://www.noltemezzanine.nl/