Zoek woning
Image default
Woning en Tuin

Trap Klus weekend; Creëer een knus hoekje onder de trap & veiligheid met een anti slip rubber

Vandaag wil ik het eens hebben over traphoekjes. Steeds vaker zie ik gave woon ideeën voorbij komen op Pinterest en dan met name steeds meer en meer over de functionaliteit van ruimtes.
De ultieme loze ruimte is toch wel de ruimte onder de trap, als je het mij vraagt. De manier waarop de meeste standaard trappen zijn gemaakt, zorgt er nou niet echt voor dat de ruimte nog functioneel kan maken.

En toch zijn er best wel wat leuke ideeën te vinden, zoals bijvoorbeeld een gave studeerhoek. Met een klein tafeltje en een paar planken creëer je de perfecte plek om even wat werk af te maken terwijl de rest van je gezin ook in de woonkamer chilled. 

Wat ik ook gezien heb en echt een geweldig lief idee vind, is het dierenhoekje, waar je door heerlijke kussentjes en speeltjes, een super knus hoekje creëert voor je viervoeter. 

​Een ander populaire bestemming voor de ruimte onder de trap schijnt het kinderhoekje te zijn. Je kan er een kleed voor hangen zodat het een gaaf tent idee krijgt en ach, we weten allemaal dat kids een geweldige fantasie hebben dus die maken er wel wat van! 

Kort om, geweldige leuke ideeën te vinden om de ruimte onder de trap goed te benutten, maar wat ook goed is om te melden is dat de trap zelf niet vergeten moet worden.Wanneer is de laatste keer dat jij je trap een nieuw laagje verf hebt gegeven?Hoe glad zijn jouw treden eigenlijk? We willen natuurlijk niet dat onze lieve gezinsleden uitglijden over die op de trap blijven liggen of de vers aangebrachte verf laag…

Iets om wellicht te overwegen is om een anti slip rubber aan te brengen. Deze rubber strip van PVC is van hoogwaardige kwaliteit en leverbaar in 8 verschillende trendy of juist tijdloze kleuren… Met bijpassend gereedschap erg eenvoudig aan te brengen.

Dit klusje is nog sneller geklaard dan een fijn nuttig hoekje creëren onder trap, beloofd! Of wellicht nog beter, combineer het en maak er een gezellig Trap Klus weekend van!

http://www.antisliprubbertape.com