Zoek woning
Image default
Woningen

Professioneel vastgoedbeheer

Als jij vastgoed beheert dien je met verschillende zaken rekening te houden. Denk hierbij aan het beheren van jouw financiën, administratie en technisch onderhoud. Het is van groot belang om deze zaken goed te regelen. De professionals zijn gespecialiseerd in vastgoedbeheer en kunnen jou deze zorgen (deels) uit handen nemen. Vanwege de professionaliteit waarmee deze specialisten vastgoed beheren, garanderen zij jou risicovrij beheer van jouw vastgoed. De werkwijze van de professionals is volledig geautomatiseerd en zij werken met een online huuradministratie. Hiernaast beschikken de professionals over meer dan dertig servicepunten in Nederland. Hierdoor kunnen zij snel ter plaatse komen om jouw beheerstaken op te pakken.

Technisch beheer

In het technisch beheer binnen de vastgoedwereld gaat al snel veel kostbare tijd verloren. Denk hierbij aan het (technisch) onderhoud van het pand, het correct en passend reageren op technische klachten en het coördineren van de werkzaamheden. De professionals fungeren graag als technisch aanspreekpunt van de huurders en staan schrap bij calamiteiten en onderhoudszaken. Tot slot kunnen zij door hun slimme aanpak kosten besparen op het onderhoud.

Financieel beheer

Bij administratieve vragen van huurders zijn de professionals het eerste aanspreekpunt. Hiernaast zorgen zij ervoor dat de huur wordt betaald, adviseren zij jou (als verhuurder) over marktconforme huurprijzen en voeren zij wijzigingen door in jouw huurovereenkomsten. Kortom, de professionals kunnen jouw financiële beheer volledig uit handen nemen.

Wat houdt vastgoedmanagement in?

Om vastgoed op een goede manier te managen, dien je ook met veel zaken rekening te houden. Vastgoedmanagement gaat om het managen van steeds veranderende administratieve, technische, juridische en financiële facetten. Een manager vastgoed houdt zich bezig met het plannen, aansturen en coördineren van activiteiten om jouw vastgoed te beheren. Beheer van vastgoed bestaat uit verschillende soorten dienstverleningen. Voorbeelden hiervan zijn technisch beheer, commercieel beheer en financieel beheer. Jij bepaalt zelf welke diensten je wel of niet uitbesteed aan de professionals. Op deze manier betaal jij alleen voor de dienstverlening waar jij gebruik van maakt. De professionals kennen de markt waarin jij actief bent en hebben connecties met technische leveranciers door het hele land. Hierdoor kunnen zij te allen tijde zorgen voor de voordeligste tarieven.