Zoek woning
Image default
Aanbiedingen

Matchen met je interieur

Shutters zijn een populaire vorm van raambekleding die bij vrijwel elke interieurstijl past. Van traditioneel tot modern, er zijn shutters in verschillende stijlen en materialen beschikbaar om aan je behoeften te voldoen. In deze blog bespreken we welke verschillende shutters geschikt zijn voor specifieke interieurstijlen. Zo kan jij jouw shutters matchen met jouw interieurstijl!

Traditioneel interieur 

Als je een traditioneel interieur hebt, passen houten shutters het best bij de uitstraling van je ruimte. Houten shutters hebben een tijdloze uitstraling die past bij klassieke meubels en accessoires. Kies voor shutters in een warme houttint zoals eiken of mahonie om een gezellige sfeer te creëren. Je kunt ook kiezen voor shutters met brede lamellen om een traditionele uitstraling te benadrukken.

Modern interieur 

Als je een modern interieur hebt, passen aluminium shutters of shutters van composiet materiaal het best bij de inrichting van je ruimte. Aluminium shutters hebben een strakke uitstraling die goed past bij moderne interieurs. Kies voor shutters in een matte afwerking voor een elegante uitstraling. Composiet shutters hebben een moderne uitstraling die goed past bij eigentijdse interieurs en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen.

Scandinavisch interieur 

Als je een Scandinavisch interieur hebt, passen witte houten shutters het best bij de uitstraling van je ruimte. Witte houten shutters passen perfect bij de lichte en minimalistische uitstraling van Scandinavische interieurs. Kies voor shutters met smalle lamellen om een strakke en minimalistische uitstraling te benadrukken.

Bohemian interieur 

Als je een bohemian interieur hebt, zullen houten shutters prachtig bij de natuurlijke tinten van je ruimte staan. Kies voor shutters in een lichte houttint zoals populier of basswood voor een rustieke uitstraling. Je kunt ook kiezen voor shutters met textuur om een bohemian vibe te benadrukken. Dat extra detail in je shutters zorgt toch voor een prachtige look.

Industrieel interieur 

Als je een industrieel interieur hebt, passen aluminium shutters het best bij de uitstraling van je ruimte. Aluminium shutters hebben een stoere en robuuste uitstraling die goed past bij industriële interieurs. Kies voor shutters in een matte afwerking voor een stijlvolle uitstraling.

In conclusie zijn er verschillende shutters beschikbaar die geschikt zijn voor specifieke interieurstijlen. Kies voor houten shutters bij een traditioneel of Scandinavisch interieur, aluminium shutters bij een modern of industrieel interieur en shutters van composiet materiaal bij een eigentijds interieur. Onthoud dat de keuze van shutters afhankelijk is van je persoonlijke stijlvoorkeuren en dat shutters een tijdloze vorm van raambekleding zijn die bij vrijwel elke interi

 

https://www.vaneyckshutters.com/