Zoek woning
Image default
Gezond wonen

Jacuzzi voor thuis niet langer onbetaalbaar

Stelt u eens voor. U wordt wakker en voordat u gaat werken trekt u nog wat baantjes in uw eigen zwembad in de tuin? Dit lijkt iets voor de allerrijksten onder ons en toegegeven moet worden dat dit in de praktijk ook vaak het geval is. Nu is er ook iets op de markt dat dezelfde functies en mogelijkheden van een eigen zwembad in de tuin biedt, maar stukken goedkoper en onderhoudsarmer is. We hebben het nu over de zogeheten zwemspa. Een zwemspa is een combinatie van een zwembad en een jacuzzi ofwel bubbelbad. U heeft met dit wellness product dus zowel een zwembad als een Jacuzzi in één.

Een zwembad in de tuin is het toppunt van luxe. Maar wat geeft een nog luxer gevoel dan een zwembad en jacuzzi in de tuin. Zwemspa’s maken het mogelijk om sportief te zwemmen door de ingebouwde waterstroominstallatie. Met deze installatie kunt u tegen een waterstroom inzwemmen om zo een complete workout uit te voeren. Ook kunt u er uiteraard voor kiezen om juist rustige baantjes te trekken. Bent u moe of heeft u meer behoefte aan ontspanning, dan kunt u plaatsnemen in het bubbelbad gedeelte. Dit gedeelte wordt ook wel een spa bubbelbad genoemd, gezien de vele opties zoals massagestralers, aroma-unit en led verlichting (kleurentherapie). Zo is uw “zwembad'” ook nog eens een echte spa.

De massagestralers worden ook wel jets genoemd en hebben tal van positieve effecten op uw lichaam en geestelijk welzijn. De water massage zorgt voor een betere doorbloeding, geven spieren en gewrichten rust en zorgen ervoor dat u geheel tot rust kunt komen. U zult zich al snel stukken energieker voelen en ook uw nachtrust zal verbeterd worden.

Een volwaardig zwembad is uiteraard een behoorlijke investering die snel al enkele duizenden tot soms wel tienduizenden euro’s kost. Prijzen van zwembaden hangen daarnaast ook af van het gekozen materiaal en de gewenste afmetingen. Een zwembad is bijna altijd maatwerk, wat altijd geld kost. Een zwemspa heeft vaak vaste afmetingen en dus ook vaste prijzen. Ten opzichte van een zwembad is een zwemspa een stuk goedkoper, vooral ook gezien men veel minder energiekosten en onderhoudskosten kwijt is.

Overweegt u om een zwembad in de tuin te plaatsen? Denk dan ook zeker eens na over een zwemspa, de voordelen spreken voor zich.

http://www.sunspabenelux.nl