Zoek woning
Image default
Toerisme

Huis in Spanje met Spaanse Hypotheek, het is mogelijk

Huis kopen aan de Costa Azahar

Wilt u een woning of een B&B kopen in Valencia? De Costa Azahar is een goede keus en de omgeving is zeer uitgebreid.De provincie Valencia is zeer uitgebreid. Het vliegveld Valencia Manises ligt ook zeer centraal gelegen van de badplaatsen op minimaal 45 minuten rijden.

Oranjebloesemkust

Costa del Azahar is letterlijk vertaald Oranjebloesemkust, Dit komt door de vele sinaasappel en mandarijnen plantages die hier in overvloed aanwezig zijn. Als de sinaasappels volgroeid zijn zul je hier dan ook vele oranje kleuren zien langs de weg en de geur alleen al is al heerlijk.

Valencia, Sagunto, Castellon

Bekende plaatsen aan de Costa Azahar zijn onder andere ten noorden van Valencia: Peniscola, Benicassim, Castellon, Sagunt, Puerto Sagunt, Canet D’en Berenguer. Zuidelijk gelegen bekende plaatsen van Valencia zijn onder ander: Denia, Gandia, Cullera, Oliva en Xabia. Bij de provincie Valenica hoort eveneens een stuk van Alicante bij.

Meestal gaat men ten zuiden van Valencia op vakantie of een woning zoeken en dit is jammer want het noordelijke gedeelte van Valencia is onontdekt maar wordt steeds meer ontdekt doordat men hier langs rijdt en een of meerdere overnachtigen boekt op een camping of hotel.

Aan de Costa de Azahar in de provincie Castellon is het nog ongerept, zijn er vrij voordelige woningen te vinden en een terras is eveneens niet duur. Hier proeft u nog het echte Spaanse leven. In deze omgeving gaan Spanjaarden zelf ook op vakantie en weekendjes weg.

Valenciaanse Paella

Spanjaarden eten allemaal uitgebreid tussen 14.00 en 16.30, dit wordt ook wel siesta genoemd. Menu’s zijn verkrijgbaar tussen de 7 en 14 euro en bestaat meestal uit drie gangen. Na de siesta zullen de meeste restaurants sluiten om vervolgens weer om 8 uur ’s avonds open te gaan. De Valenciaaanse pealla is in deze omgeving razend populair. Spanjaarden eten vervolgens rond 10 uur ’s avonds weer een maaltijd.

Wilt u een een huis, appartement of een stuk grond kopen ten noorden van Valencia? Vanaf 25.000 euro kunt u hier al een appartement kopen. Meestal moet u dit dan nog wel een beetje renoveren. Het is raadzaam om eerst eens de omgeving te verkennen alvorens aan te kopen.

Op onze website is een rekentool te vinden die u helpt bij de aanschaf van een Spaanse hypotheek indien u dit niet zelf kunt financieren. 

Bezoek de website van mooicastellon voor meer informatie.

 

https://www.mooicastellon.nl/een-huis-kopen-met-spaanse-hypotheek/