Zoek woning
Image default
Woning en Tuin

Eiken tafels geven je huis karakter

Daar sta je dan, in je nieuwe huis. Goede kans dat je bij het verhuizen besloten hebt dat je een deel van je meubels niet meeneemt. En wellicht ben je ook wat groter gaan wonen. Er is weinig zo leuk als het gevoel dat je interieur een schone lei is. Je begint helemaal opnieuw met het inrichten en neemt de tijd om er écht een thuis van te maken.

Begin bij het begin

Bij het inrichten van je huis is de verleiding groot om links en rechts allerlei leuke dingen te kopen. Het is slimmer om bij de grote interieurelementen te beginnen. Start door voor elke ruimte op te schrijven wat er absoluut in moet komen. Wil je losse fauteuils, of een mooi bankstel? Of liever stoelen en een zitzak? Het is jouw huis, dus jij bepaalt.

Welke keuzes je ook maakt voor je interieur, je zult ontdekken dat je meerdere tafels nodig hebt. Ga dan voor tafels die echt een juweeltje voor je ruimte zijn. Eiken tafels zijn een echte verrijking voor elke inrichting

Eiken tafels passen altijd

Er zijn weinig materialen zo tijdloos als eikenhout. Het robuuste hout van de eik wordt al millenia gebruikt om meubels te maken die tegen een stootje kunnen. Maar eiken is niet alleen praktisch, het raakt ons ook op emotioneel niveau. Hoe het komt? Geen idee. Misschien is het de natuurlijke uitstraling, misschien zijn het de zichtbare nerven. Misschien herinnert het ons aan onze verbinding met de natuur. Maar eiken is tijdloos. De eiken tafels die je nu koopt, kun je je hele leven blijven gebruiken. Ook als je hele interieur verandert, je eiken tafels blijven een centrale plek in je huis innemen.

Eiken tafels passen altijd (ook letterlijk)

Ook letterlijk passen eiken tafels altijd. Tenminste, als je kiest voor een handgemaakte tafel van Tafels99 uit Zevenaar. Elke tafel wordt hier door onze eigen vakmensen gemaakt in ons eigen meubelatelier. We doen niet aan vaste afmetingen, maar bouwen de eiken tafels precies volgens de specificaties van de klant. Jouw tafel is dus echt maatwerk, gebouwd om aan jouw woonwensen te voldoen.

Dus wil jij een tafel in een minder gangbare maat? Geen probleem. Wil jij een eiken tafel met een ongebruikelijke kleur? Doen we. Wil je een eiken tafel met een ongebruikelijke vorm, zoals een ovale eiken tafel? Je zegt het maar en wij bouwen het voor je.

Kom eens kennismaken

Wil jij wel eens zien of we onze beloftes kunnen waarmaken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Zevenaar, of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. We stellen dan, uiteraard zonder verplichtingen, een offerte voor je op. Je zult verrast zijn door de hoge kwaliteit en de lage prijs. Zien we je snel?