Zoek woning
Image default
Woning en Tuin

Een nieuwe Quickstep PVC vloer koop je hier

Quikstep is van oorsprong een Belgisch bedrijf, maar heeft een bekende naam in de Nederlandse interieurwereld opgebouwd. Er kan en mag gezegd worden dat Quickstep een Belgische marktleider is die vloeren aanbiedt van hoogwaardige kwaliteit. De collectie bevat vloeren van de allernieuwste trends. PVC-vloeren van Quickstep zijn sterk en voorzien van alle gebruiksgemakken. De PVC- vloeren hebben een authentieke uitstraling door de natuurgetrouwe details. Wanneer u kiest voor een Quickstep PVC-vloer, dan kiest u voor stijl en kwaliteit.

Kwaliteit PVC-vloeren

Het typerende van de Quickstep PVC-vloeren is dat ze stevig zijn en gebruiksvriendelijk. Op de bovenste laag van de PVC-vloeren is beschermde coating aangebracht. Dit maakt dat de vloeren tegen water kunnen en krasbestendig zijn. Een Quickstep PVC-vloer is dan ook zonder problemen in de badkamer of de keuken te plaatsen. Ook in een gehorig appartement kan een PVC-vloer goed geplaatst worden, want geluiden worden gedempt. Qua temperatuur voelt de vloer aangenaam aan. De PVC-vloer is onderhoudsvriendelijk: stofzuigen en dweilen is voldoende om de vloer in goede staat te houden. Verder is er niets nodig op het gebied van onderhoud. U kiest met een PVC-vloer van Quickstep voor comfort zonder dat u hoeft in te leveren op de kwaliteit.

Sfeer PVC-vloeren

Quickstep heeft veel aandacht besteed aan het design van de PVC-vloeren. Het mooie is dat de PVC-vloeren nauwelijks van echt hout zijn te onderscheiden. Omdat de Quickstep PVC-vloeren in verschillende designs en kleuren verkrijgbaar zijn, is er voor elk interieur wel een geschikte PVC-vloer.

Assortiment Quickstep PVC-vloeren

Bekende series van de collectie van Quickstep PVC-vloeren zijn:

  • Quickstep Alpha PVC-vloeren: De kenmerken van deze vloeren zijn: een slijtvaste en waterbestendig toplaag en een authentieke uitstraling, waardoor ze stijl en klasse geven aan elk interieur.
  • Quickstep Balance Click Plus: deze vloeren zijn stevig en vochtbestendig. De vloeren zijn makkelijk te plaatsen dankzij een handig kliksysteem. In de planken zitten unieke v-groeven, waardoor er een ruimtelijk effect ontstaat en een warme omgeving.
  • Quickstep Pulse Click Plus: deze vloeren hebben stevige en lange planken, waardoor elke ruimte groter lijkt. Door de prachtige dessins van de vloeren wordt er voor een gezellige en authentieke sfeer gezorgd.

De Quickstep PVC- vloeren beschikken over geavanceerde kliksystemen, waardoor de planken eenvoudig in elkaar te klikken zijn. Het mooie is dat deze vloeren op elke ondergrond geplaatst kunnen worden en daardoor ook uitermate geschikt zijn voor renovatieprojecten. U kunt ervoor kiezen om zelf de vloer te leggen dankzij het geavanceerde kliksysteem of om dit door een vakman te laten doen.

Waar te koop

Natuurlijk is het handig om te weten waar u PVC-vloeren van Quickstep kunt kopen. Bij www.mijnvloeropmaat.nl is een uitgebreid assortiment van Quickstep PVC-vloeren te vinden. Medewerkers van de klantenservice kunnen u van deskundig advies voorzien en u bijstaan in uw zoektocht naar de ideale vloer voor in uw interieur. Het is mogelijk om van elke vloer samples en, indien gewenst, zelfs hele testpakketten op te vragen. Zo weet u zeker dat u de juiste vloer voor uw interieur kiest.

https://mijnvloeropmaat.nl/