Zoek woning
Image default
Woning en Tuin

Dit zijn de woontrends op dit moment

Veel neutrale kleuren en aardetinten zien we veel terug in woningen en zachte kleuren, hier worden dus ook de accessoires en de rest van het interieur op afgestemd. Bij het interieur hoort natuurlijk ook de gordijnen. Wat nu een helemaal de laatste woontrend is, zijn Duette shades, deze Duette shades zijn van duurzaam materiaal en hebben honingraatstructuur, hierdoor zijn de gordijnen dus ook luchtdoorlatend en lichtdoorlatend. Ook kunnen de Duette shades op maat gemaakt worden. Naast de meerder functies die deze gordijnen bieden, zijn ze ook nog eens geluiddempend en helpen ze mee met het verlagen van de energieverbruik. Doordat de Duette shades op maat gemaakt kunnen worden, kunnen ze door het hele huis gehangen worden. Ideaal! Ook kan je zelf bepalen hoe groot of klein je de Duette shades op maat wilt hebben, zeker met de laatste woontrends spelen we meer met onze gordijnen en verschillende lagen.

 Beestjes buiten de deur

Een heerlijke ongestoorde nachtrust is natuurlijk erg gewenst, maar het kan voorkomen dat een vervelend beestje, zoals een bromvlieg of een mug je midden in de nacht wakker maakt. Vervelend! Horren kunnen dan de oplossing bieden, ook als je hooikoorts hebt. Er zijn verschillende soorten horren verkrijgbaar, waardoor je dus een prettige nachtrust krijgt en dus ook minder tot geen last meer hebt van pollen. Met verschillende systemen kan je met een klik hier en daar kan je al kijken of jouw maten beschikbaar zijn betreft de horren. Heb je een speciale afmeting, 

 Horren voor elk budget

Je kent ze wel, horren, deze worden voor ramen en andere handige plekken gebruikt. Naast de ramen waar ze veel worden geplaatst, kunnen horren namelijk ook geplaatst worden bij deuren, de zogenaamde hordeuren. Er zijn veel verschillende soorten horren, zoals horren met plak strips die je zelfs kunt bevestigen, maar deze blijven niet goed zitten en gaan op een gegeven moment loslaten. Het nadeel hiervan is dus dat er alsnog vervelende beestjes je huis binnen kunnen komen. Op verschillende websites kan je diverse horren vergelijken en ook bekijken hoe deze dus bevestigd worden. Wel zo handig! Door meerdere websites en horren te vergelijken, kan je meteen zien welke horren binnen je budget vallen en aan je verwachtingen voldoen.