Zoek woning
Image default
Meubels

Bankpoten voor iedere afmeting eetkamerbank van Industriele-tafels.com

Bankpoten voor iedere afmeting eetkamerbank van Industriele-tafels.com

Tegenwoordig is een eetbank niet meer weg te denken bij jouw eettafel. Wat voor interieurstijl je ook in huis hebt, een eetbank wordt gebruikt bij zowel landelijk, minimalistisch als industriële interieurs. Hoe makkelijk is het dat je soms wel het dubbele aantal personen aan jouw eettafel kwijt kunt bij het plaatsen van een bankje, in plaats van het gebruik van eetkamerstoelen?

Eetkamerbankjes zijn er in vele verschillende modellen en soorten, zo zie je tegenwoordig bijvoorbeeld de klepbank in vele interieurs weer opduiken. Ook is een boomstambankje niet weg te denken uit jouw interieur. Heb jij zelf een mooie houten plank maar ben jij nog opzoek naar hét ideale onderstel? Bij Industriele-tafels kun jij terecht voor vele verschillende modellen bankpoten, voor elke afmeting is er iets verkrijgbaar.

 

Maak jouw eethoek af met een stoere eetkamerbank

Niet elke tafel is geschikt voor het plaatsen van een eetbank. Zo kun je bijvoorbeeld met een poot op de kopse kant niet altijd inschuiven om te gaan zitten. Wanneer je een bank zou willen combineren met jouw stoere eetkamertafel is het zeer praktisch om een midden poot onder de tafel te hebben.

Combineer jouw tafelblad met een stoere, tijdloze midden poot en je hoeft nooit meer na te denken over het kunnen inschuiven op jouw eetkamerbank. Industriele-tafels.com levert een groot assortiment midden poten voor de ideale combinatie met jouw eetkamerbank.  

 

Industrieel staal met de perfecte afwerking

Een industrieel interieur houdt in dat er ruwe materialen terug komen in jouw woning. Echter wil Industrieel niet zeggen dat materialen niet afgewerkt hoeven te zijn. Alle stalen bankpoten worden bij industriele-tafels afgewerkt met een mooie matte poedercoating. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een transparante poedercoating, een zwarte poedercoating of een witte poedercoating. Naast de stalen bankpoten voor inpandig gebruik zijn er ook verschillende verzinkte onderstellen, speciaal voor buitengebruik.

 

Bezorging en bevestiging van de stalen tafelpoten

De industriële stalen onderstellen worden naar u verzonden door DHL in kartonnen dozen. De bankpoten zijn hierdoor zeer gemakkelijk te vervoeren.  

Het bevestigen van de bankpoten kan iedereen. Op elk stalen onderstel zit een bevestigingsplaat met zowel sleuf- als ronde gaten. Voor een plank uit één stuk raden wij aan om houtdraadbouten of tellerkopschroeven te gebruiken. Gebruikt u losse planken zoals bijvoorbeeld steigerhout? Gebruik dan de kleine ronde bevestigingsgaten voor parkers.

 

http://www.industriele-tafels.com