Zoek woning
Image default
Winkels

Whiskey glazen: Mijn zoektocht naar het ultieme cadeau.

Ik vind het elk jaar opnieuw weer ontzettend lastig om een uniek cadeau voor de verjaardag van mijn vriend te bedenken. Sinds kort heeft hij wel een nieuwe hobby waar hij echt zijn passie in gevonden heeft. Hij is namelijk dol op het drinken van whisky. Nu kan ik hem wel een fles whisky geven, maar ik heb er echt totaal geen verstand van. Het ultieme cadeau heb ik dus nog niet bedacht. Je zou denken een fles is lekker makkelijk, maar je hebt zoveel verschillende soorten en ik heb totaal geen idee wat mijn vriend lekker vind. Tot ik ineens via het internet op een idee kwam. Ik ga gewoon whiskey glazen kopen!

Whiskey glazen zijn lastiger dan je zou denken.

Ik dacht dat een fles whisky lastig was, maar whiskey glazen zijn nog veel lastiger. Ik liep gewoon een winkel in de buurt binnen en ze hadden slechts één set met whiskey glazen. Echt uniek of speciaal kon ik deze glazen nou ook weer niet noemen. Ik besloot om online te gaan zoeken. Gelukkig is hier het aanbod een stuk uitgebreider. Ik kan kiezen uit verschillende modellen en nog mooier. De whiskey glazen zijn gemaakt van puur kristalglas. Dat kan je van die goedkope rotzooi bij de Action niet zeggen!

Whiskey glazen of een whiskey karaf?

Op de website zag ik niet alleen glazen, maar ook een prachtige whiskey karaf. Nu begon ik toch wel heel erg sterk te twijfelen. Ga ik voor zo’n mooie luxe karaf of toch voor simpele whiskey glazen. Geloof me die keuze is super lastig! Ik besloot naar mijn budget te kijken en toch voor de whiskey karaf te kiezen. Nu maar hopen dat mijn vriend deze hobby voorlopig helemaal geweldig gaat vinden. Anders heb ik een veel te duur verjaardagscadeau gekocht!

http://www.whiskeyglazenshop.nl