Wesen elektrische boiler met RVS ketel

Wesen elektrische boilers met RVS Inox binnenketel

De Wesen Inox Flat boiler is nagenoeg onderhoudtsvrij door de RVS binnenketel. Het verwisselen van anodes is niet meer nodig. OOok is de boiler bijzonder laag in gewicht door het RVS in verhouding met de traditionele stalen binnenketels.

Alle Wesen elektrische boilers zijn voorzien van een eenvoudig te bedienen digitaal display waar met continue de watertemperatuur op af kan lezen en in kan stelen. De ingebouwde eco funktie zogt voor een lagere energierekening. In de boiler zitten twee boilervaten met ieder een eigen verwarmingselement. Deze verwarmen standaard niet gelijktijdig op en dienen zo als het ware als een voorverwarmer en naverwarmer. Zo is het mogelijk naast energie te besparen snel warm water te verkrijgen. Mocht u nog sneller op willen warmen dan is er een Power knop die beide verwarmingselementen gelijktijdig op laat warmen met dus nog sneller warm water.

De Wesen elektrische boilers worden gemaakt door Wesen te Spanje (Madrid). De fabrikant heeft al meer dan 20 jaar ervaring met onderhoudt en verkoop van elektrische boilers in Spanje. In Nederland zijn de Wesen elektrische boilers te koop bij ElektrischeBoiler.EU. Hier vind u zowel de Wesen Inox flat als de Wesen Inox Silver. De Flat versie is zowel verticaal als horizontaal te monteren en de Silver versie alleen verticaal. Beide boilers zijn rond de 26 cm diep en dus te monteren in de meeste keukenkastjes, Ze zijn beiden zo mooi vormgegeven dat het niet perse nodig is ze in te bouwen.

De flat serie is leverbaar in 30,50,80,100,150,en 200 liter en de Silver in alleen 30,50,80 en 100 liter. Beide series worden compleet geleverd met inlaatcombinatie, montagebeugel en montageschroeven wat het monteren eenvoudig maakt.

Meer weten? Kijk eens bij www.elektrischeboiler.eu

http://elektrischeboiler.eu/ariston-velis