Zoek woning
Image default
Woningen

WAAROM EEN MAKELAAR AANTREKKEN?

Makelaar Hoogeveen zorgt ervoor dat al uw zorgen weg van u worden genomen bij het kopen en/of verkopen van uw vastgoed. Ons team dat zeer ervaren is in de makelaardij en die heel veel jaren ervaring heeft kan u het beste van dienst zijn in heel Hoogeveen. Verder zijn wij het makelaarsbedrijf in heel Hoogeveen niet alleen om ons zeer deskundig personeel maar ook om de ruime variëteit aan vastgoedobjecten dat wij aanbieden. Eenieder kan aan zijn trekken komen bij ons omdat wij van zeer simpele woonobjecten tot zeer luxueus woonobjecten verkopen. Maar ook zij die graag hun woonhuis of appartement willen verkopen kunnen dat via ons doen tegen een hele lage vergoeding. Wilt u ook uw huis laten taxeren voor de verkoop, dan kunnen wij dat ook voor u doen. Maar ook als u een huis zou willen kopen en de reële taxatiewaarde zou willen weten kan dat via ons.  

HOE VERKOOP IK MIJN HUIS VIA JULLIE?

Nauw u bent allang op zoek naar de juiste makelaar die uw huis in een mum van tijd voor de beste prijs kan verkopen, omdat u dat zelfstandig heeft geprobeerd maar het is helaas tot op heden niet gelukt, dan hebben wij van makelaardij Hoogeveen goed nieuws voor u. Uw huis verkopen is nog nooit zo simpel, snel en goedkoop geweest. Het moment u bereidt bent u huis te verkopen, maakt u dan contact met ons op waarna wij langslopen voor een inspectie en gezamenlijk met u op locatie of bij ons op kantoor al uw eigendom stukken nagaan inclusief de taxatie. Daarna wordt er een contract tussen u en ons getekend dat simpelweg aangeeft dat wij samen in zee gaan om de maximale winst te halen beiderzijds. Daarna volgt het harde werk voor ons. Door ons ruime netwerk kunnen wij dan heel gauw een koper voor u vinden waarna het proces van verkoop en overdracht plaatsvindt.  

ZIJN JULLIE FEE’S HEEL HOOG?

Bij makelaar Hoogeveen proberen wij u zoveel als mogelijk tegemoet te komen. Daarom houden wij onze fee’s oftewel courtage heel erg laag. Zo laag dat wij de laagste courtage in heel Hoogeveen hebben van alle ingeschreven makelaarsbureau s’s. Garantie dat u gaat voor professionaliteit voor de beste prijs binnen heel Hoogeveen.

 

Gerelateerde artikelen

Makelaar hoek kan je helpen om je huis te verkopen en bij het kopen van je nieuwe huis

Een zeer goede verhuurhypotheek afsluiten

De woning ten verkoop aanbieden met de hulp van de makelaardij in Hoogeveen