Zoek woning
Image default
Kopen huren verhuizen

Verhuizer Vlaardingen? Jac Den Hollander!

..Verhuizen. We ontkomen er niet aan. En voor de meesten is het een gruwel. Je hele hebben en houden verplaatsen van huis A naar huis B. Ga er maar aan staan! Maar ja, zo af en toe moeten we eraan geloven. De term ‘verhuizen’ omvat trouwens een veelheid van handelingen: organiseren, inpakken, opruimen, weggooien, sorteren, brieven en mails schrijven, spullen verplaatsen, een afscheidsfeestje organiseren. Dat is nog maar bij het verlaten van het oude huis. En in de nieuwe woning dan: uitpakken, ophangen, versjouwen, weer mails en brieven schrijven, inschrijven, lampjes en gordijnen ophangen en in sommige gevallen eerst de hele woning verbouwen. Verhuizen is met recht een ‘major life event’. Stel je woont in Vlaardingen, hoe overleef je een verhuizing? Deze blog geeft daar antwoord op. 

Verhuizen, dat doe je toch gewoon lekker zelf?

Jonge mensen, studenten, of krachtpatsers die de beschikking hebben over een busje of zelfs een vrachtwagen doen het zelf. Ik heb wel eens twee verhuizingen op een dag gedaan in mijn studententijd. Want tja, je hebt toch een busje gehuurd, nog niet zoveel spullen dus je eigen verhuizing is vrij snel klaar. Hup, je studiegenoot ook meteen maar op dezelfde dag verhuisd. Das war einmahl.. 

Toch maar een echte verhuizer inhuren?

Die spullen lijken te jongen. Je begint met een eenvoudig bed, tafel, bankstel, wat plankjes en al wat dies meer zij. Maar na verloop van een aantal jaren is het allemaal niet meer te tellen en te tillen. Uitbesteden dan maar, die verhuizing. Dus maar offertes opgevraagd bij verscheidene bedrijven. O.a. eentje bij Jac den Hollander, één van de beste verhuisbedrijven in Vlaardingen. Na zorgvuldige selectie werd Jac het. 

Waarom Jac den Hollander uit Vlaardingen?

Wat wil je van een verhuisbedrijf? Kwaliteit, een redelijke prijs, prettig behandeld worden en een goeie reputatie. Toch? Nou, die leverde Jac. Gewoon een lekker gerenommeerd bedrijf. Mannen van stavast, een woord een woord! Of, nou ja, gewoon prima kerels. 

Ging ’t een beetje, die verhuizing?

Het offerte- en opdrachttraject ging als een speer. Gewoon keurig. Verhuisdozen keurig op tijd aangeleverd. Prettig in de communicatie, vind ik heel belangrijk. Op de dag van de verhuizing kwam de ploeg met bus ook weer keu-rig op tijd. En de mannen begríjpen dat de spulletjes me dierbaar zijn; tillen met respect en verstand. Niet alleen bij het leeghalen van het oude huis, maar ook bij het inruimen. Ik had een indeling gemaakt, maar dat was nauwelijks noodzakelijk. De heren zetten in 9 van de 10 gevallen de spullen keurig op z’n plek of heel erg in de buurt. 

Leuk?

Dus ja, verhuizen blijft een gedoe. Een major life event. Maar met Jac den Hollander ging het van een leien dakkie. Leuker kunnen we het niet leuker maken!

https://jacdenhollander.nl/verhuisbedrijf-vlaardingen/