U komt langs deze hoogte punten wanneer u een rondreis maakt door Namibië

U zult gedurende uw reis door Namibië merken dat het land meer te bieden heeft dan enkel grote woestijnen en prachtige landschappen met wilde dieren. Met een 4×4 huurauto verandert het landschap ieder uur en spot u tal van wilde dieren. Zo bezoekt u het indrukwekkende Etosha wildpark, de prachtige Sossusvallei in de ruige woestijn, ontmoet u de lokale bevolking en ontdekt u de schitterende Epupa watervallen. Natuurwonderen worden afgewisseld met interessante cultuur en u mist geen enkel hoogtepunt. Uw rondreis door Namibië combineren met een roadtrip langs de Tuinroute in Zuid-Afrika? Ook dat is mogelijk bij Oryx Travel. Als ervaren touroperator van reizen in Afrika stelt men iedere reis op maat samen.

Uitstekend verzorgde rondreis langs de Tuinroute in het prachtige Zuid-Afrika

Wilt u gedurende uw lang verwachte roadtrip door het Zuid-Afrikaanse landschap en de Tuinroute liever in een luxe lodge of op het dak van de auto in een tentje slapen? De ‘Big Five’ of walvissen spotten? Boek dan uw volledig verzorgde rondreis bij Oryx Travel. Men stelt uw reis naar Afrika geheel naar uw wensen samen, zodat uw dromen werkelijkheid worden. Zo is het ook mogelijk om uw rondreis langs de Tuinroute in Zuid-Afrika te combineren met een buurland als Namibië. Iedere reis in het aanbod van Oryx Travel brengt u naar prachtige stranden, indrukwekkende natuurlandschappen en tijdens iedere reis maakt u kennis met de culturen in het prachtige Afrika. Maak uw onvergetelijke reis door Zuid-Afrika met Oryx Travel.

Ervaar de veelzijdigheid van Afrika tijdens een rondreis door Namibië

Altijd al een avonturier geweest en naar vakantielanden in opkomst willen gaan? Bent u al wel eens in Afrika geweest? Houd u van spanning maar plant u uw rondreis het liefst van begin tot eind? Boek dan uw rondreis door Namibië bij Oryx Travel. Uw reis wordt aan de hand van uw voorkeuren en reiservaring samengesteld. Het is immers úw reis. Tijdens de rondreis ervaart u de veelzijdigheid van het land: van uitgestrekte woestijnen tot een overnachting in een luxe lodge en van een ontmoeting met de eerste inwoners van Namibië tot machtige watervallen. Bij Oryx Travel boekt u ook reizen naar andere landen in Afrika. Wat dacht u bijvoorbeeld van een roadtrip langs de Tuinroute in Zuid-Afrika? Maak een reis langs de Namibische kustlijn.