Zoek woning
Image default
Management

Small business with small capital

 

Klein bedrijf met klein kapitaal

 

1. Freelance redactie

Ook als je een goed oog hebt voor noodzakelijke structurele veranderingen en graag grammatica en interpunctie redigeert, kun je overwegen een freelance redactiebedrijf te beginnen.

 

Zolang er geschreven inhoud is, zal er behoefte zijn aan redacteuren (deze blogger bespreekt een geval waarin haar kamergenoot en collega-redacteur in het weekend een hele scriptie onder handen nam), dus als je schrijfervaring en een goed oog hebt, kan freelance redactiewerk een zakelijk idee zijn om te overwegen.

 

2. CV-bouw

Misschien heb je jaren als hiring manager gewerkt, en weet je precies waar werkgevers naar op zoek zijn. Misschien ben je een grafisch ontwerper en vind je het geweldig om een gepolijst, professioneel uitziend cv te maken. Misschien heb je ook een geweldig oog voor detail (en dan bedoel ik ook echt geweldig – geen fouten toegestaan!).

 

Als dat zo is, overweeg dan om een bedrijf te beginnen als cv-maker. Er zijn verschillende manieren waarop je dit kunt aanpakken; sommige diensten zijn gespecialiseerd in het bewerken van bestaande documenten, terwijl anderen een volledig cv maken – afbeeldingen, inhoud en alles – voor een aanzienlijk hoger bedrag en meer tijd. Wat u kiest zal afhangen van uw vaardigheden, maar beide zijn haalbare opties voor gratis bedrijven om te beginnen.

 

3. Logo en beeldontwerp

Als je artistiek bent en goed met Photoshop overweg kunt, overweeg dan een logo of grafisch ontwerp bedrijf te beginnen. Je kunt je diensten aanbieden op sites als Upwork, 99Designs, of een van de vele andere beschikbare freelance sites om te helpen een portfolio en een klantenbestand op te bouwen om mee te beginnen.

 

Als dit in jouw straatje klinkt, bekijk dan deze bronnen van How Design, gericht op degenen die geïnteresseerd zijn in freelance grafisch ontwerp of het starten van een ontwerpbureau.

 

4. Etsy bedrijf

Hoewel sommige Etsy bedrijven kosten met zich meebrengen (denk aan sieraden maken en andere ambachten waar materialen bij komen kijken), zijn er ook producten die op Etsy verkocht kunnen worden waar minimale opstartkosten aan verbonden zijn.

 

Bijvoorbeeld, als je een ontwerper bent maar niet veel interesse hebt in het maken van logo’s, dan zijn digitale kunst en andere printables zoals to-do lijstjes en kalenders enorm populair op sites als Etsy.

 

Een eenvoudige zoekopdracht op de term “printable” levert honderden ideeën op, met alles van huwelijksuitnodigingen tot woordkunst. Het mooie van dit bedrijfsidee is dat je gewoon de afbeelding maakt en er een lijst van maakt; zodra het gekocht is, doen je klanten al het werk.

 

5. Consulting

Het starten van een adviesbureau is altijd een populair gratis bedrijf om te starten. Het soort consulting dat je kiest zal afhangen van je vaardigheden; heb je een social media marketing achtergrond, of misschien heb je juridische ervaring?

 

Kijk naar je vaardigheden en je eerdere werkervaring en zie wat je naar de tafel zou kunnen brengen waar anderen misschien niet je expertise in hebben. Bekijk het artikel van Neil Patel over geleerde lessen over het starten van een adviesbureau voor een diepgaande blik op het proces.

 

6. Klusjesman of manusje-van-alles

Heb je wel eens gehoord van TaskRabbit, de site waar je in principe iedereen kunt vragen om een taak voor je uit te voeren, hoe onbelangrijk die ook is? (Hoewel ik aanneem dat je een paar rare blikken zou krijgen als je iemand zou vragen je te helpen die lastige jampot te openen).

 

Overweeg een soortgelijk idee toe te passen en begin een bedrijf als manusje-van-alles of algemene loopjongen. Moet iemand de stomerij brengen, boodschappen doen of oude kleren doneren aan de Goodwill? U kunt aan de slag. Voor nog meer specificiteit kunt u overwegen een niche te kiezen, zoals boodschappen doen voor senioren.

 

7. Websites bouwen

Als je weet hoe je een killer website op te zetten, je bent in geluk – de meeste mensen niet, en de vraag naar hoge kwaliteit zakelijke websites is alleen maar blijven groeien.

 

Voor je er aan begint, bekijk dit artikel, 10 Dingen die ik wou dat ik had geweten voor ik een Web Design Bedrijf begon-je zult leren dat de grootste concurrent voor jouw web design diensten niet andere ontwerpers zijn, maar bedrijfseigenaars die ervoor kiezen om helemaal niemand in te huren. Dus, hoe ga je jezelf van onschatbare waarde laten lijken?

 

8. Programmeren

Hoewel het mogelijk is om jezelf te leren programmeren en je eigen app te bouwen, zal er altijd veel vraag zijn naar programmeerdiensten. Als je een bekwame programmeur bent, kun je zonder geld een bedrijf beginnen met het aanbieden van je programmeervaardigheden.

 

Hier zijn enkele nuttige tips voor het landen van je eerste klanten als freelance ontwikkelaar, en als je specifiek geïnteresseerd bent in het bouwen van apps, bekijk dan dit artikel.

 

 

 

business management 

vacatures

https://auto-verkopen-belgie.com/nl/info/auto/

 

https://www.newbusinessmanagement.com/