Met de handgemaakte originele industriële stalen salontafelpoten

Zoek-woning

Salontafelpoten en tafelonderstellen van Nordstahl

Beschikt u over of maakt u zelf een eiken of betonnen salontafelblad, maar weet u niet wat voor onderstel u moet kiezen? Een stalen salontafelpoot van Nordstahl biedt u soelaas. Bij keuzestress kunt u altijd even de website raadplegen. Hier kunt u advies op maat krijgen voor uw desbetreffende vorm salontafelblad.

Laat u adviseren door Nordstahl

Heeft u een rond salontafelblad? Dan kunt u het best gaan voor de Double X Coffee stalen salontafelpoot van Nordstahl. Dit onderstel is opgebouwd uit 2 kruisende X-poten wat voor 1 stabiel massief geheel zorgt. Dit tafelonderstel is mooi in verhouding met een klein salontafelblad van max. 90 cm.

Heeft u een recht salontafelblad? Dan kunt u het best gaan voor de Matrix, Twist of Twisted V stalen salontafelpoot van Nordstahl. Dit zijn brede stalen salontafelonderstellen die bevestigd worden in het midden van het blad. De salontafel staat hierdoor ontzettend stabiel en er is genoeg ruimte om om de salontafel heen te kunnen lopen of zitten.

Heeft u een recht salontafelblad maar wilt u liever 2 losse salontafelpoten op de kopse kanten? Dan kunt u het best gaan voor de strakke X, U of Trapezium stalen salontafelpoten. Deze salontafelpoten komen het vaakste voor en zijn ook het makkelijkst te combineren met een bijpassende eettafel/ bankonderstel van Nordstahl.

Duurzame Poedercoating en de afwerking van de stalen salontafelpoot

Al onze stalen producten van Nordstahl worden voorzien van een hoogwaardige en duurzame poedercoating. Deze poedercoating zorgt er voor dat roestvorming kan worden tegen gegaan. Tevens is het zo dat deze poedercoating niet de lasnaden doet verdwijnen. Op deze manier behouden de salontafelpoten hun prachtige karakteristieke robuuste industriële look and feel.

Dankzij deze poedercoating is het gemakkelijk om de stalen salontafelpoot af te nemen met een vochtige doek of met alcoholische schoonmaakmiddelen. De poot zal niet beschadigen en de lak blijft mooi op het staal zitten.

Vakbekwame lassers

Bij Nordstahl vinden wij het ontzettend belangrijk dat de stalen salontafelpoten een kwalitatief hoogstaand karakter uitstralen. Hiervoor is het essentieel dat de lassen met grote precisie worden verwerkt. Dit voorkomt dat de stalen salontafelpoten niet extra geslepen hoeven te worden en alleen op deze manier komt de echte industriële look tot zijn recht.

 

https://www.industriele-tafels.com/salon-tafelpoten/