Realiseer een eigen bouwpakket voor de trap

Zoek-woning

Vind jij het tijd worden voor een nieuwe trap in huis en heb jij twee rechterhanden? Kies dan voor een doe-het-zelf bouwpakket van Lamiwood of stel een eigen bouwpakket samen voor de ideale trap! Binnen een aantal eenvoudige stappen realiseer jij het bouwpakket, dus lees snel verder hoe je te werk moet gaan.

Allereerst is het van belang om het juiste trapmodel te kiezen. De kleur en vorm van de trap zijn namelijk bepalend voor de indruk die je afgeeft aan jouw bezoekers. Bovendien is niet elke trap geschikt voor ieder type huis. Wanneer jouw woonruimte beperkt is, kun je bijvoorbeeld beter kiezen voor een molenaarstrap of wenteltrap.

Stap twee is uiteraard het opmeten van de ruimte waar de trap geplaatst moet worden. Meet het trapgat op en de hoogte van vloer tot vloer, zodat jouw trap straks precies past waar je hem gedacht had. Houd ook rekening met de eventuele accessoires van de trap, zoals speciale balusters voor de Balustrade of bijzondere Trapleuning hout.

Ben je bekend met de afmetingen en heb je een bepaald type trap in gedachte? Ga dan als een ware vakman aan de slag met een digitaal ontwerpprogramma om de ideale trap samen te stellen. Kleur de trap in de gewenste tint en werk op de juiste schaal voor het perfecte trapdesign.

Als je alle bovenstaande stappen doorlopen hebt, is het nu slechts een kwestie van wachten tot wij het bouwpakket bij jou af komen leveren en jij kan beginnen met het installeren van de trap. Reken hier minstens een dag voor, zodat je niet in tijdsproblemen komt en het project moet afraffelen.

Heb jij de ideale trap al voor ogen en zoek je alleen nog een professional die de onderdelen voor jou fabriceert? Bekijk dan de website of neem dan contact op met Lamiwood, zodat wij de mogelijkheden met jou kunnen bespreken!

https://www.lamiwood.nl/