Plaats voor ieder bij deze groepsaccommodatie op de Veluwe

Iedereen kan maximaal ontspannen op de Veluwe. Daar zorgen de prachtige omgeving en de uitstekende accommodaties van De Aalbertshoeve wel voor. Gaat u met de kinderen van groep 8 op schoolkamp? Met uw familie een weekend weg? Of omdat u met de vereniging eropuit trekt? In dat geval kunt u uitstekend terecht in een van de groepsaccommodaties van De Aalbertshoeve. De luxe ingerichte accommodaties van de kampeerboerderij bieden de mogelijkheid om met maar liefst 100 personen te verblijven. Naast slaapplaatsen voor grote groepen biedt de kampeerboerderij u binnen en buiten tal van sport- en spelfaciliteiten. Kijkt u al uit naar een aantal gezellige dagen in een groepsaccommodatie op de Veluwe?

Geniet in uw groepsaccommodatie op de Veluwe ook van een lekkere maaltijd

Een verblijf op de Veluwe is eigenlijk al genoeg voor een ontspannen weekend weg. Maar het krijgt nog iets extra’s als u er ook goed kunt eten. En dat kan! Bij De Aalbertshoeve kan het. Tijdens een verblijf in een groepsaccommodatie in de natuurlijke omgeving van de Veluwe geniet u allereest van recreatiemogelijkheden, zowel op het terrein als in de buurt. Zo kunt u een heerlijke wandel- of fietstocht maken in de bossen, speurtochten doen of sporten op een van de sportvelden. Dat is niet het enige. U geniet ook van heerlijke maaltijden. Zo kan men een barbecue voor u verzorgen. Ook kunt u kiezen voor een warm of koud buffet. En wilt u in de ochtend genieten van verse broodjes? Dan wordt er vers brood van de bakker voor u gehaald.

Familieweekend op de planning? Kies voor groepsaccommodatie op de Veluwe!

Gezellig met de hele familie ieder jaar weer een uitje, dat moet erin blijven! Maar waar vindt u een accommodatie die groot genoeg is? U wilt immers iedereen tevreden houden. Een groepsaccommodatie van De Aalbertshoeve op de Veluwe biedt de uitkomst. Waarom? U heeft allereerst de keuze uit een drietal accommodaties met verschillende slaapzalen en uitstekende sanitaire voorzieningen. Daarnaast biedt ieder verblijf diverse sport- en spelfaciliteiten, zoals een sportveld en tafeltennistafel, en een terras. En niet geheel onbelangrijk: er zijn volop recreatiemogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan boerengolf voor de volwassenen, een luchtkussen voor de kinderen en een zeskamp voor de hele familie. Zo is er voor ieder familielid genoeg te beleven bij De Aalbertshoeve!