Op de lijn letten én lekker eten? Ga dan voor lamsvlees!

Wanneer u kiest voor lamsvlees, combineert u lekker eten met een bewust keuze. Als u op de lijn wilt letten, is er niets lekkerder dan een stukje vetarm lamsvlees van Beef&Steak. Van een rollade tot een complete lamsrack of T-Bone steak, er gaat een compleet nieuwe, culinaire wereld voor u open. Wilt u lekker, makkelijk en vetarm eten? Bestel dan de lamsburgers, zo klaar en overheerlijk! Bent u daarnaast fan van gevogelte, maar wilt u wel eens wat anders dan een kipfilet? Kies dan voor een lekkere eendenborst van maar liefst 200 gram!

Lekker variëren met mooie stukken lamsvlees uit Nieuw-Zeeland

Klopt het dat lamsvlees uit Nieuw-Zeeland lekkerder is dan hetzelfde vlees uit Nederland? Kenners zeggen van wel. Dat komt vooral omdat de schapen in Nieuw-Zeeland veel meer bewegingsruimte hebben. Daardoor wordt het vlees lekker stevig en mals. Bovendien bevat het vlees daardoor erg weinig vet en past het prima in uw dieet als u verantwoord wilt eten. Koop een lekkere lamsburger voor een simpele, maar smaakvolle maaltijd, of gooi een grote lamsbout op de barbecue voor die echte grillsmaak! En aangezien we natuurlijk nooit alleen barbecueën trakteert u uw gasten ook nog eens op gebraden eendenborst en een bijpassende wokmix met ossenhaaspuntjes. Waar u al dit lekkers bestelt? Gewoon online bij Beef&Steak.

Beste, brave eendenborst voor op de barbecue of gewoon lekker in de pan!

Bent u ook een groot fan van eendenborst? Dan wilt u natuurlijk een lekker stukje sappig vlees. Eendenborstfilet kunt u dan het best online bestellen bij Beef&Steak. U weet natuurlijk allang dat eendenborst waanzinnig lekker is op de barbecue dankzij de stevige structuur van het vlees. Of bak de eendenborst in zijn eigen vet en laat hem eventjes rusten na het bakken. En als u dan ook nog hoort dat u bij Beef&Steak prachtige filets bestelt van wel 200 gram, is de keuze natuurlijk helemaal snel gemaakt! Bent u op zoek naar ander vlees? Geen probleem! Wist u dat Beef&Steak ook malse ossenhaaspuntjes en heerlijk lamsvlees aanbiedt in de online slagerij? Dankzij een ruim assortiment vindt u altijd het vlees waar u naar op zoek bent.