Zoek woning
Image default
Winkelen

Nederlandse stoffenmarkt door Stoffencircus

Nederlandse stoffenmarkt georganiseerd door het Stoffencircus

 

Werk je graag met je handen en vind je het leuk om creatief bezig te zijn met stof? Zoals het maken van je eigen kleding, kussens stofferen of ander handwerk. Bezoek dan zeker eens de stoffenmarkt georganiseerd door het Stoffencircus. Deze stoffenmarkt is super gezellig en trekt door Duitsland, België en Nederland. De stoffenmarkt heeft een enorm rijk assortiment textiel, biedt ook de laatste modetrends aan en toegang is volledig gratis.

 

Laat je inspireren op de stoffenmarkt

Is het tijd voor nieuwe gordijnen? Ben je op zoek naar een leuke stof om een kledingstuk af te werken of heb je gewoon zin in een lekker dagje uit? Op de stoffenmarkt vind je exclusieve maar vooral kwalitatieve stoffen. Natuurlijk kan je er ook echte koopjes doen en stof aankopen aan voordelige prijzen. Loop rond tussen minimaal 100 standhouders en laat je creativiteit stromen. Kramen met bont uitgestald of kwaliteitsvol leder. Kies tussen honderden soorten jeans of retro ribfluweel. Daarnaast zijn ook al de andere benodigdheden aanwezig. Denk maar aan de fournituren sector. Knopen, garen, ritsen, alles wat je nodig hebt om je project verder af te werken of eventueel oude kleding te herstellen.

 

Wanneer kan je naar de stoffenmarkt?

De stoffenmarkten van het Stoffencircus vinden meerdere keren per jaar plaats op verschillende locaties verspreid over Duitsland, België en Nederland. Op de website vind je een handige kalender met al de geplande markten. Hier lees je wanneer de stoffenmarkt naar jouw regio komt. Je hoeft geen inkom te betalen dus breng gerust het hele gezin mee. De medewerkers van de stoffenmarkt hebben jarenlange ervaring, beschikken over veel vakkennis en helpen je met plezier verder. Zo wordt het vast en zeker een leuk dagje uit en vind je alles wat je nodig hebt voor je hobby- of handwerk.