Zoek woning
Image default
Decoratie en accessoires

Muurstickers in alle soorten en maten

Muurstickers hebben de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen en hebben dan ook een belangrijke plek gewonnen op de lijst woontrends. Dit is niet heel gek, want met muurstickers kun je werkelijk alle kanten op. Denk aan muurstickers voor de woonkamer, de slaapkamer of bijvoorbeeld de kinderkamer. Daarnaast zijn er geweldige muurstickers met mooie teksten te verkrijgen. Geen onderwerp is vreemd binnen de wereld van muurstickers. Het ruime assortiment van Stickerparadijs is er om dat te bewijzen.

Een groot online assortiment muurstickers

Stickerparadijs heeft een geweldig groot assortiment muurstickers online staan. Je kunt altijd bij ons terecht voor de meest uiteenlopende soorten muurstickers, of je nu zoekt naar een leuke sticker voor jezelf of om cadeau te doen. Om het zoeken naar de kuiste muursticker gemakkelijker te maken hebben wij onze muurstickers verdeeld in de volgende categorieën: auto’s, barok, babykamer, beroemdheden, dieren, diversen, groeimeters, Halloween, huwelijk, kinderkamer, kerst, muziek, naam, Sinterklaas, sport, teksten en tienerkamer. Weet jij al precies wat je zoekt? Dan kun je ook de zoekfunctie gebruiken om snel te navigeren naar het gewenste onderwerp. Er staan honderden muurstickers voor je klaar, dus je kunt eigenlijk altijd wel een muursticker vinden die je direct aanspreekt.

De muurstickers aanpassen

Heb je de muursticker van je dromen gevonden, maar heeft deze eigenlijk net de verkeerde kleur om mooi uit te komen op jouw muur, in jouw specifieke interieur? Bij Stickerparadijs is dat absoluut geen probleem. De muurstickers die binnen de collectie worden afgebeeld zijn slechts voorbeelden. Wij laten ze zien in een mogelijke kleur, maar niet in de standaard kleur. Doordat wij al onze muurstickers in ons eigen atelier maken, in Zoetermeer, kunnen wij de muurstickers ook in diverse andere kleuren voor je maken. Je kunt online kiezen uit een scala aan kleuren. Dit is nog niet alles! Je kunt ook online aangeven in welk formaat je de muursticker wilt ontvangen, en je kunt deze zelfs in spiegelbeeld bestellen!

Ruime keuze, hoge kwaliteit, vriendelijke prijs

Stickerparadijs heeft ruim vijftien jaar ervaring en dat betekent dat wij alle kneepjes van het vak kennen. Vanuit ons eigen atelier leveren wij de mooiste muurstickers, van de hoogste kwaliteit. Alle muurstickers worden in een enkele keer uitgesneden, zodat deze ook in een enkel stuk kunnen worden geplaatst. Het feit dat wij alles in eigen beheer uitvoeren zorgt er natuurlijk ook voor dat wij de prijzen vriendelijk kunnen houden. Zo profiteer je bij ons altijd van de beste kwaliteit, een leuke prijs en een optimale service!

Bestel een cadeaubon

Zoek je mooie muurstickers om cadeau te doen, maar kun je echt geen keuze voor een ander maken? Dan hebben wij ook cadeaubonnen! Ook deze bestel je online bij Stickerparadijs!

http://www.stickerparadijs.nl/muurstickers