Met vloerverwarming op een energiezuinige manier vloerverwarming aanleggen

Een verwarming die u geld kan besparen? Dat klinkt toch als muziek in de oren? Het is daarnaast ook nog eens een stuk beter voor het milieu, en dat is wel zo fijn! Bent u op zoek naar een energiezuinige manier van verwarming, dan kiest u voor vloerverwarming. Het kan zelfs zorgen voor een energiebesparing van 6 tot wel 12 procent. Ook wordt warmteverlies van de leidingen beperkt en wordt het ketelrendement door de lagere temperaturen vergroot. Dit alles bij elkaar zorgt voor flinke besparingen op uw energiekosten. Het is een flinke investering, maar vloerverwarming betaalt zichzelf vrijwel altijd terug. En daarnaast is het ook nog eens goed voor het milieu; wat wilt u nog meer?

Vloerverwarming is verkrijgbaar in verschillende varianten

Bent u op zoek naar scherp geprijsde vloerverwarming, van de allerhoogste kwaliteit? Ga dan naar een specialist als 123Vloerverwarming. Hier weet u zeker dat u topkwaliteit ontvangt met deskundig advies. Zo kunt u kiezen voor een droogsysteem; wat alleen mogelijk is als u in het bezit bent van een houten balkenlaag met houten vloeronderdelen. Ook is het mogelijk om te kiezen voor vloerverwarming in matten. Dit is erg geschikt voor wanneer er alleen nog maar een ruwe betonvloer ligt. Daarnaast kunt u er ook nog voor kiezen om vloerverwarming te laten infrezen. Geen idee wat voor u het beste is? De specialist kan u daarbij helpen.

De oplossing voor chronisch koude voeten: vloerverwarming

Heb jij ook altijd zo’n last van koude voeten? Of u nu een deken gebruikt, pantoffels aandoet of andere maatregelen, maar niets wil helpen. En als uw voeten koud zijn, heeft u het zelf meestal ook koud en is het lastig om het weer warm te krijgen. Wat is de oplossing? Vloerverwarming is de oplossing! In tegenstelling tot radiatoren, waarbij de warmte direct de lucht in wordt gestraald, loopt u bij vloerverwarming altijd op een warme vloer. De warmte komt zo direct terecht bij uw voeten! De rest van de ruimte wordt ook goed verwarmd doordat vloerverwarming een gelijkmatige warmte afgeeft. Het zorgt daarnaast ook nog eens voor een erg behaaglijk en comfortabel gevoel in huis!